Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se

mam 20lat, czy mozliwe jest

Polecane posty

Gość se

zeby wypadal mi zab, bo wypychany jest przez innego, mimo, ze nie mam mleczakow? niedawno wyleczylam wszystkie zeby i zdawaloby sie, ze mam juz wszystkie zdrowe. ostatnio zauwazylam ze jeden mi sie...rusza :/ a boli mnie dziaslo dookola niego no wyrazny czuje od niego bol... specjalnie polecialam do polski do dentysty, bo tutaj mnie za przeproszeniem omal z kasy nie och.... u jali. :/ dodam ze jest to piatka. szostke mam juz zatruta i wykruszyl mi sie tam kawalek plomby. jedzenie itd uwowam nitka dentystyczna. mam tam chyba przez to podraznione lekko dziaslo pomiedzy szostka a ta nieszczesna 5-tka... kurde nie wiem co myslec :/ mial ktos podobnie??

Gość se
prosze..wypowiedzcie sie.. dreczy mnie to :(

Gość dentystasadysta
jeżeli ci się rusza naprawdę to możesz mieć chorobe przyzębia paradontozę, wtedy zęby moga nawet wypadać :-( opadają dziąsła, ruszają się zęby ... w twoim wieku przyczyną ruszania się zębów może też być wyrastanie ósemek czyli zebów mądrości, które późno sie pojawiają w nasznej jamie ustnej i wtedy moga wypychać inne zęby prowadząc do krzywego zgryzu

Gość se
prawda jest, ze nie mam 8semek... ale co do tego ma piatka? nie umiem sobie tego wyobrazic jak ten krzywy zgryz powstaje... boli mnie normalnie cala lewa czesc zuchwy... a mozliwe, ze jak mialam robiona ta 6stke to wtedy mi sie ta ruszajaca 5tka rozruszala...? dziekuje, ze sie odezwales denstytosadysto. prosze o odpowiedz.

Gość niemco-polak i polako-niemiec
mysle ze kazdmu czasami wypadaja raz dwa zeby pozdrawiam zajrzyj na moj temat i ocen mnie prosze napisze po polsku PRZEPRASZAM.