Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodzianka24

czy wypada?

Polecane posty

Gość Jagodzianka24

Poradźcie mi proszę co mam zrobić! Przez jakiś czas przyjaźniłam się z pewnym chłopakiem. Jest on znajomym moich przyjaciół i jest fryzjerem. Przez jakiś czas korzystałam z jego usług...i jakoś tak wyszło, że zaiskrzyło i spotykaliśmy się kilka miesięcy. W tym czasie oczywiście bezpłatnie dbał o moje włosy....No ale niestety ponad 1,5 miesiąca temu rozstaliśmy się mało przyjaźnie, ale też bez histerii. Po prostu okazało się, że jak wychodzi na męskie wyjścia i wypije z kumplami to zbiera mu się na amory do innych kobiet:( No to pożegnałam delikwenta.... ...no ale pojawił się problem. Jest on świetnym fryzjerem i jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z fryzury jak od niego. No i kurczę mam już spory odrost i włosy zaczynają się kiepsko układać.... I mam dylemat co zrobić...wypada mi zadzwonić i się umówić na wizytę jak zwykła klientka? Jakoś mi dziwnie. Co prawda uczuciowo mnie to nie rusza ale głupio się poczuję płacąc komuś z kim dzieliłam łóżko i myśli jak obcemu....Ja bym się chyba na jego miejscu źle czuła...

Gość Jagodzianka24
halo??????????

Gość ja na TWOIM miejscu
nigdy nie poszłabym do niego :-O trzeba się szanować a jego odczucia mało by mnie obchodziły :-P

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

Gość niemco-polak i polako-niemiec
a czy umylas zeby? chcialem sie zapytac tylko nie bij ja tylko pytam bo mam wrodzona zaciekawienie ludzkie

Gość Jagodzianka24
Ale z drugiej strony co mnie to obchodzi ze się związek nie udał. Jest świetnym fryzjerem i płace to wymagam. No chyba złośliwie mi gówna nie zrobi bo byłby żenujący. Przynajmniej umiem przyznać mu jedno świetny z niego fachowiec ale facet totalne zero, czy to znaczy, że się nie szanuję?