Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina62626262

Zdrada?Co robić

Polecane posty

Gość Malina62626262

Pisze tutaj poniewaz nie mam sie komu wyżalić.. Posłuchajcie jestem z chłopakiem od 4 miesięcy ale widujemy sie tylko w weekendy albo wolne dni...(poniewaz mieszka ode mnie dość daleko i pracuje).Przeżyłam z nim swój pierwszy raz...zaufałam mu...(mam 19 lat on 21) Wczoraj na znanym portalu fotka...pl założyłam sobie dla żartow konto jakiejś dziewczyny i zaczęlam z nim pisac..oto kilka wiadomości od niego: -śliczna jesteś... dzięki śliczne za ocenkę :-* -jeśli bym Cię spotkał na żywo to może i bym mógł powiedzieć że bosko wyglądasz.. hehe :-P sorka na 100% bym tak powiedział!!!:-* -proszę nie wykorzystuj tego że mam słabość do ładnych kobiet... he he :-P -czy ja ci sie wogóle podobam?? ;-P -a gdzie byś się chciała spotkać??? ;-P -a ile masz lat? gdzie sie uczysz? -hmm...a w jaki sposob chcesz mnie poznac...??? - to gdzie mnie zapraszasz???? -to moze niedziela???ok 18?? W niedziele o tej godzienie zawsze przyjeżdzal do mnie...powiedzcie co byście zrobiły na moim miejscu?? Pewnie jestem sama sobie winna gdybym nie założyła tego konta żyła bym dalej w nieświadomości i byłabym szczęśliwa a teraz wyszłam dosłownie na idiotke...ja juz nie wiem co robić powiedziec mu ze to ja założylam konto?Zerwać z nim?(chociaz nie bede w stanie tego chyba zrobic tak bardzo go kocham) ale stracilam do niego zaufanie..

Gość Lakoniczny Edward
Wydrukuj to, pokaż mu, pocałuj w policzek i powiedz "bye, bye". I tyle. :classic_cool:

Gość Malina62626262
ale nie wiem czy bede potrafiła z nim zerwać...a moze poczekam do niedzieli czy rzeczywiscie bedzie chciał sie spotkac??

masakra, wiesz co, na Twoim miejscu wogole bym sie zastanowil cyz z nim byc wogole po takim czyms, a 4 miesiace to raczej jeszcze go nie kochasz tylko jak cos to jest duze zauroczenie jego osoba, jesli chcesz byc oszukiwana przez reszte zycia to nic nie rob a jak nie to dzialaj w tym kiorunku, bo jesli pokazesz mi to i dalej z nim bedziesz to uswiadomisz go ze on moze sobnie takie cos robic spotykac sie itp... a Ty i tak nic z tym nie zrobisz i wlasnie tu bedzie on Cie mial, przemysl to rozsadnie..

Gość ja bym poczekala co powie w ni
i poszla na to spotkanie jako ta druga, mine bedzie mial przednia, walnij w pysk jak nie masz odwagi nie rob nic tylko odwroc sie na pięcie i idz w swoja stronę, bo w przeciwnym wypadku bedzie cie klamal ze to mialo byc dla zartow ze kocha tylko ciebie a ty z racji tego co z nim przezylas i ze mloda jestes zostaniesz z nim, a on bedzie dalej w hu.... robil, zastanow sie, poki nie jestescie az "tak" zaangazowani

świete słowa koleżanki, nie mozesz pokazac mu slabosci bo bedzie Cie mial w garsci i bedziesz po porstu dla niego przedmiotem, niestety sa tacy ludzie i na takich trzeba uwazac, jak sie kocha to sie kocha i sie za nikim nie oglada ani nie umawia, ja za 2 miesiace mam wesele, i wiem w 100% ze moja przyszla Zona za nikim sie nie oglada a po 2 wszystko mi mowi, mamy pelne zaufanie do siebie mimo to ze mieszkamy 110km od siebie, przemysl to bo na zaufaniu budujesz zwiazek..

Gość Malina62626262
ale kiedy mam z nim zerwac skoro bedziemy widziec sie dopiero w sobote?? nie sądziłam ze ktoś mnie kiedyś tak skrzywdzi:((nawet nie wyobrazacie sobie jak sie czuje..:(

Gość jakie to typowe
głupia gadka głupiego dzieciaka,tak jakby standard ale po co ci chłopak z fotki.pl:o to takie tandetne

Gość Malina62626262
nieznajomy nawet nie wiesz jak Ci zazdrosze...ciężko jest znaleźć teraz osobe godną zaufania naprawde masz wielkie szczeście..

Gość Malina62626262
nie poznałam go na fotce! i to nie jest głupia gadka!

Gość ja bym poczekala co powie w ni
nie w sobote, tylko w niedziele, czekaj do niedzieli!! jak bedzie krecil ze nie moze sie spotkac (oczywiscie umow sie jako ta druga w nd na 18) idz na to spotkanie, nalegaj (jakko ta druga )na to spotkanie, jestes mlodziutka jeszcze nie jeden zwiazek przed toba ten lepszy i ten gorszy, coz zaczelas od tego gorszego, trzeba zacisnac zeby i sie nie dac

Malina62626262 przeciez pisze ze specjalnie zalozyla profil na fotka.pl bo chcioala go sprawdzic boze nauczucie sie ludzie czytac a poźniej napiszcie cos mądrego!! a to Malinka wiesz co ja bym powiedzial ze chce sie z nim spotkac w niedziele o 18 ciekaw jestem co on powie? czy sie zgodzi na spotkanie z Toba czy na spotkalnie z dziewczyna z fotka.pl, jesli wybieze Ja ta wirtualna to ja bym po prostu z nim skonczyl!!

a wiecie dlaczego sie tak dzieje? poprostu wiekszosc Kobiet jak i Facetow patrzy na wyglad, no i tu sie zaczynaja schody ...

poprostu wiekszosc Kobiet jak i Facetow patrzy na wyglad, no i tu sie zaczynaja schody ... jakie schody ? To jest podstawa do zawiazania znajomosci i kontaktu Oczywiscie na poczatku :)

owszem, wyglad tez jest bardzo wazny no ale charakter tak samo, no po porstu trzeba trafic na taka osobe co nie bedzie robila w ciu.. nic wiecej, w tych czasach ciezko aby komukolwiek zaufac...

Gość Malina62626262
W sumie to macie racje jeszcze nie jeden związek przede mną..przynajmniej teraz bede bardziej ostrożna..poczekam do tej niedzieli i wszytko sie okaże z kim bedzie wolał sie spotkać...

Gość waniliaPyszna
narazie dalej pisz do niego na tej fotce i czekaj do niedzieli. jak sie bedzzie chcial umowic z tamta to klapa:O

owszem, wyglad tez jest bardzo wazny no ale charakter tak samo Tak :) ale na poczatku jest wizualizacja

Do autorki : 1/ zrobiłas duzy bład ze sie podszywałas pod kogos kim nie jestes:( 2/ jesli juz go wyczaiłas ze moze ci robic boki ( a moze po prostu sie koles tylko zabawiał na necie) to faktycznie zaczekaj do niedzieli :) 3/ odmówi spotkania ? bedziesz miała sprawe wyjasniona :) 4/ Kup mu ciepłe skarpetki i powiedz ze go w nich puszczasz :P:P:P

Jesli juz bawisz sie w zakup kontrolowany to idz do konca i umow sie w taki sposob zeby chodzilo o seks. Z tego ze z jakas flirtuje nic nie wynika dla waszej przyszlosci. I odwrotnie - traktuj podejrzliwie faceta, ktory nie interesuje sie innymi kobietami.

Gość Malina62626262
kosmicznie wiem ze źle zrobilam ale nie sądzilam ze on sie umówi! a z tymi skarpetkami heh niezły pomysł przynajmniej miałby po mnie ostatnią pamiątke... jednak wciąż mam nadzieje ze nie pójdzie na to spotkanie!:(

Gość waniliaPyszna
kontrola podstawa zaufania!!! 🖐️

ja bym sie z nim umowiła jako ta dziewczyna w niedziele, i jak by czekał na nią to Ty przypadkiem przychodzisz i pytasz \"a co ty tu robisz\" \"poczekam z toba na kumpla\" :D

Gość Malina62626262
kontrola? a ja myślałam ze kontrola drugiego partnera to cos złego i tak sie nie robi...

też to przerabiałam, jak żałosnym trzeba być żeby robić takie rzeczy. ja wybaczyłam, a przynajmniej starałam się, a teraz znów coś się wali... mój facet chyba uzależniony jest od takich wrażeń i komplementujących go nastolatek z zawodówki siedzących na czatach, a to dlatego, że zawsze to jakaś nowa panna, ja mu spowszedniałam po zamieszkaniu razem. nie pozwól sobą pogrywać.

Gość Malina62626262
mam 22 lata i przegrałam życie pewnie wciąż żyjesz w niepewności... a ja nie chce takiego życia!jeśli naprawde pójdzie na spotkanie z tą dziewczyną z wirtuala to z nami koniec.. chcociaż jeszcze nie wiem jak to zrobie:/

mój poszedł, spotkał się ponoć raz, potem płakał i przepraszał, ale ja widziałam ich korespondencję, jestem na tylke obcykana że umiem wleźć na czyjąś skrzynkę mailową (oczywiście tylko wtedy jeśli mam takie np. powody), umarłam sto razy jak to przeczytałam, treści tak bardzo erotyczne, typu "będę myślał o tobie budząc się rano ze wzwodem", budząc się obok mnie rozumiesz?! Tak żyję w niepewności, to też był mój pierwszy, poza tym wmawiał mi ze ma rozwód, a tak na prawdę nie miał. tępa pizda ze mnie, powinnam była zerwać :O uciekaj dziewczyno póki nie jest za późno, póki nie zaangażujesz się po tym, jak Ci obieca złote góry