Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

normalnie cześć wszystkim i czołem!!

Polecane posty

lubię jak się kłócicie.To takie pasjonujące

Jedzie młode małżeństwo samochodem. Przejeżdżają obok tirówek. Żona pyta: - Kochanie, co tu robią te panie i to tak ubrane? - Robią ludziom przyjemności za pieniądze. - A dużo można na tym zarobić? - Oj, bardzo dużo, kochanie. - To może i ja bym stanęła? W końcu dopiero co się dorabiamy, auto na spłacie, a czasy takie niepewne... Mąż unosi brwi ze zdziwienia: - No, jak Ty nie masz nic przeciwko, to ja też się zgadzam. - A co muszę zrobić? - pyta żona. - Stań tu, ja stanę sto metrów dalej. Jak podjedzie klient to powiedz - stówa i rób co trzeba. W razie wątpliwości mów, że musisz porozmawiać z menadżerem i przybiegnij do mnie. - Ok. Żona staje, stoi 5 min. Zatrzymuje się samochód. Żona podchodzi, a kierowca pyta: - Ile? - Stówa. - Ale ja mam tylko siedem dych. - Pan poczeka, muszę porozmawiać z menadżerem. Żona biegnie do męża i pyta: - Józek, ale On mówi, że ma tylko siedemdziesiąt. Zrobić to? - Nie kochanie, nie możemy od razu robić zniżek. Powiedz mu, że za siedemdziesiąt to mu weźmiesz do ręki. Żona biegnie z powrotem i mówi, że zrobi ręką za siedem dych. Gość się zgadza, wyciąga interes. Oczom żony ukazuje się instrument długi aż do kolan klienta. Żona wytrzeszcza oczy i mówi: - Muszę porozmawiać z menadżerem. Biegnie zdyszana do męża i woła: - Józek, nie bądź świnia, pożycz Mu te trzy dychy!

Jasiu ma 10 lat i jeszcze ani razu w życiu się nie odezwał. Pewnego razu przy obiedzie: - A gdzie mój kompocik? Cała rodzina: - Jasiu, w końcu się odezwałeś! Czemu nic nie mówiłeś przez całe życie? - Bo zawsze był kompocik.

Gość prawiczek i mgaiczny flet

Taaa.... po łapkach :D:D:D W majtkach to będzie trudne :D

prawiczek wczoraj był jakiś inny.NIe pamiętam jaki. Piszesz programy?

Jestem mistrzem metamorfozy :classic_cool:

prawiczeka a jaki to "mgaiczny flet"? :classic_cool:

poprzeczny :classic_cool:

Prawiczek ekwilibrysta. Przypomniałam sobie.

brum dobrze ze to nie fletnia czarodziejska :classic_cool:

Magiczna moc w nim jest :classic_cool:

brum a dokąd te myszki podążają?:classic_cool:

myszki ? pewnie dało by się jakąś myszkę na ten flecik uwieść :classic_cool: ale żeby z całego miasta ?

Gość tego nikt nie przebije
Wypadek samochodowy. Kierowca siedzi w rozpierdzielonym samochodzie z wybałuszonymi oczami, a policjant zwraca się do niego z ojcowskim pouczeniem w te słowa: - No i widzi pan? Pan zapiął pas i nawet pan nie draśnięty, a pana kobita nie zapięła i teraz się wala tam w krzakach z penisem w zębach...