Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andi12

jak go zatrzymac przy sobie?

Polecane posty

Gość Andi12

jestem z nim pol roku wkrecilo mi sie i to bardzo...Ale jest jeden powazny problem:(on wyjerzdza za jakis czas studiowac nie wiem co zrobic by mnie nie zostawil:(ja juz teraz nie chce by mnie zostawil:(ale tez nie chce by wyszlo tak ze go sznatazuje):((...

Gość czasem.go.nienawidze
z tego co zaobserwowałam u znajomych to facet madrzeje na taki wyjeździe tzn jakby był blisko to zachciało by mus ie kombinowac najprawdopodobniej a tak zacznie tesknic i jeszcze bardziej cie doceni,naprawdę.A dlaczego masz go zatzrymywać?potem ci powie ze mu zycie zmarnowałaś,może Ty tez wyjedziesz do niego na studia? albo on w koncu wróci do ciebie

Gość Andi12
wiem ale on nie wraca do swoich bylych a ja nie moge wyjechac nie mam pieniedzy by sie przeprowadzic jestem nastolatka do pelnoletnosci mi brakuje jeszcze pol roku:(stwierdzilam ze nie chce go szantazowac dlatego ze nie kaze mu jechac i niszczyc mu zycia:(jest jeszcze jedna rzecz ktora mnie bardzo smuci:(jesli ze mna bd dopki nie wyjdzie bedzie prawie rowny rok fajnie ze tuz przed nasza rocznica mnie zostawi:(

Gość czasem.go.nienawidze
jak kocha to nie zostawi to kiedys wróci albo ty sobie kogos znajdziesz takie sa 'uroki' odorsłego życia,studiów itd... przechodziłam to samo tylko zostawiołam od razu na poczatku faceta bo wiedziałam ze nic z tego nie bedzie

Gość Andi12
tylko wtym problem on nie czuje do mnie tego samego co ja do niego:(bynajmniej moje uczucie jest silniejsze:(a ja nei wiedzilam ze bedzie jechac na studia powiedzil mi o tym nie dawno i to jak on sie na nie cieszy:(

Gość Andi12
i mam okropne przeczucie ze nie bd chciala innego chlopaka na innych nawet nie patrze bo przy innych odrazu mi on wbija sie na mysl nawet nie chce by mnie inny dotykal bo dam w ryj temu innemu...kochac mnie nie kocha ale kochac by sie ze mna chcial:(a ja nie chce jeszcze bardziej sie angazowac:(nadodatek ostatnio robil wszystko bym go zostawila dal mi maksymalnie odczuc jaki to ham z niego i mnie nie szanuje juz przeginal ale z nim nie zerwalam nie mialam odwagi:(nadodatek powiedzial ze jesli mi sie cos nie podoba to mam zerwac:(rzucil sobie te slowa jakby mial mnie totalnie gdzies zachowal sie jak totalny gbur a to mnie bardzo zabolalo raz potrafi byc jak najlepszy chlopak na swiecie:) a raz jak najwiekszy ham:(I wszyscy mi sie dookola pytaj czemu jestem z takim hamem ktory nie szanuje wlasnej laski?bo cos do niego czuje i znim nie chce zerwac bo wiem ze bede ego bardzo zalowac:(ze az mi sie ze chce pojsc do umieralni:(...

nie zatrzymuj go.Najlepiej puść wolno jesli tylko on tego zapragnie... Posłuchaj znajomych, to co czujesz dzisiaj bedzie niczym w porównaniu ze złoscia jaka bedziesz czuć do siebie jesli bedziesz z nim. Stracisz szacunek dla samej siebie. Od chamów sie ucieka i to jak najdalej- chocby była to \"miłosc Twojego życia\"

Gość Andi12
nadodatek mam wrazenie ze bardziej cos czuje do swojej bylej:(bo ona nie spelnila pewnej obietnicy spytalam mu sie co by sie stalo gdyby ona ja spelnila on:nie wiem"jak nie wie doskonale wie tylko nie chcial mi powiedziec...a moze i lepiej ze mi nie powiedzial...gdy mu sie spytalam czy chce mnie zostawic twierdzil ze mnie podpuszczal i ze cos czuje do mnie ze wcale nie chce ze mna zerwac sama nie wiem co o tym myslec mam...:(czuej ze stapam po cienkim i kruchym lodzie:(