Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia35435

???

Polecane posty

Gość asia35435

witam mam takie pytanie czy jak dostałam okres i bolał mnie brzuch kręgosłup,mieśnie.... ,teraz mam jakby większy brzuch lekko tak jaby wzdeło mnie jesli mialabym byc w ciazy to mineło 6 tygodni od stosunku , i czy to ciąża bo czytałam że miesiączki w czasie ciąży występują chyba.czy to ciąża jest możliwa??

Gość asia35435
...

Gość nadanija
"a czy my wygladamy na test ciazowy???" :DDD

Gość -z-oz
występują objawy masz nietypowe, nie piszesz nic o mdłościach ale właśnie - test by się przydał.

Gość asia35435
robiłam jeden test po 3 tygodniach od stosunku i wyszedł negatywnie,nie mam żadnych objawów

Gość i ciazy tez nie ma

Gość asia35435
ale ciąża to nie możliwa bo kochałam sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa) i nie pękła a pozatym to mój chłopak spuszczał się w prezerwatywę poza mną,to ciąża raczej nie możliwa

Gość asia35435
?

Gość o kurka wodna
tak , to ciąża. Twoje objawy jednoznacznie na to wskazują . Moja ciocia Krysia takie miała i okazło się ze jest w ciąży

Wiesz, tego wykluczyc nie możesz, że nie jesteś w ciąży?!! Ja robiłam 2 testy ciążowe, które wyszły negatywnie a ja już byłam w 5 tygodniu ciąży... Proponuję zrób sobie test na krew-Bhcg w najbliższym laboratorium, u mnie on kosztuje 20 zł, ale wynik jest w 100% pewny i od niego że tak powiem nie ma odwołania!!! A co do objawów, jakie masz, to wymioty tez nie są regułą, ja jestem w 6 mc i ani razu nie wymiotowała, także śmigaj na test a później do lekarza, bo jesli to nie jest ciąża, to coś na pewno , bo takie objawy u młodej dziewczyny nie są normalne, a szkoda to lekceważyć, bo może się skończyć nieciekawie... Trzymam kciuki i pozdrawiam!!!

Gość asia35435
chyba coś tu jest pomieszane;/ to tak miałam boląco miesiączke ,żadnych wymiotów nie mam i objawów ciąży,żadnych nudnośći tylko mam jedynie większy brzuch od stosunku mineło 6 tygodni kochałam się z prezezerwatywą która nie pękła a chłopak mój sie spuścił na zewnątrz w prezerwatywe,,miałam miesiączke w której bolały mnie brzuch,kręgosłup, i mięśnie.tylko mi chodzi o to dlaczego ten brzuch jest powiększony,może to od jedzenia,,a test robiłam po 3 tyg.od stosunku i wyszedł negatywnie.

Gość asia35435
chodzi mi o to czy miesiączki w ciazy są możliwe i cvzy jest powiekszony brziuch w 6 tyg.ciązy?

Gość o kurka wodna
no oczywiśćie ze jest mozliwe . Mówie Ci ze ciąża jak nic . Ciocia Krysia tez nie wierzyła >!!!!!

Pisałam o wymiotach, bo któras wczesniej wpisała ze jak nie ma wymitów to nie ciążą, dlatego napisałam ze tak nie jest, to że prezerwatywa nie pekła a twój mężczyzna spuscił sie poza tobą, to tez nie dowód, a powiekszony brzuch to na pewno powód do strachu!!! ja tez normalnie miałam okres ale strasznie mnie bolały jajniki, tak że nie mogłam zasnąć w nocy, ale każda z nas ma inne objawy ciąży, a Ty za miast się zamartwiać idz po prostu do lekarza i tyle..!!!!