Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajae

Jak przekonać się do częstszego ROBIENIA LODA!!!!!!!

Polecane posty

Gość jakajae

Problem polega na tym, ze moj facet podczas loda bardzo szybko dochodzi. Nie smakuje mi wogole jego sperma, wiec na sama mysl, ze zaraz w ustach poczuje odrobine sliskiej mazi przyprawia mnie o wymioty. Dlatego loda robie rzadko i bez checi. Wiem, ze jego to podnieca, bo nie raz podczas dlugiej gry wstepnej gdy widzi, ze nie bardzo mnie ciagnie na dol.. pyta 'skarbie wezmiesz do buzi?' slodkim glosikiem i wtedy nie potrafie odmowic, ale tez za nim sie przelamie mija jeszcze chwile czasu. Wszystko byloby ok, moglabym robic tego loda, ale gdyby nie bylo szybkiej eksplozji.. wtedy nie wiem, czy mam robic dalej /co mnie obrzydza-brudzic sie dalej w tym/ czy juz przestac. Chcialabym mu sprawiac tym przyjemnosc i sama chcialabym to z przyjemnoscia robic, ale no jakos przelamac sie nie moge. Mozecie jakos pomoc? jakies rady ?

Gość jakajae
prosze o pomoc

Gość olaolaha
mi tez jest ciezko sie przelamac

ze zmuszania się nic jeszcze dobrego nie wynikło...jeśli nie lubisz i ci sie nie podoba to chyba raczej w tej materii nic się nie zmieni. Moze powiedz facetowi żeby ci mówił kiedy ma zamiar skończyć , skoro nie podoba ci sie smak zapach czy konsystencja spermy. Poza tym możesz użyć np tych smakowych żeli z durexa- pinacolada albo wiśnia:) smakują tak obłędnie że będziesz chciała wszystko z niego zlizać:) Dla mnie seks oralny to głównie przyjemność z dawania przyjemności kochanej osobie:) A jeśli po prostu tego nie cierpisz- chyba lepiej pogadać z facetem i zrezygnować niż sie zmuszać cale życie...

Gość do autorkii
ja piernicze dziewczyny jakie wy jestescie szmaty.Sluchaj jak tego nie lubisz to nie rób!!nie rozumiem po co sie zmuszasz???tylko dlatego zeby jemu bylo dobrze??a co z toba???ty sie liczysz sama ze soba??? Zacznij siebiue szanowac a beda cie szanowali inni-pamietaj o tym

Gość jakajae
jak wyzej pisalam, to nie jest tak, ze wogole nie chce.. chce, ale moj facet szybko eksploduje... i to mi sie nie podoba... ta mysl, ze zaraz bede miec wszystko w buzi.. a jesli mam mu powiedziec, 'skarbie, powiedz mi jak bedziesz konczyl' to wyjdzie tak, ze w buzi bede miec przez 30 sek... chcialabym sie przelamac, co do smaku spermy, zapachu itd.. tu jest problem.. to jest tak, ze jak go nie ma obok mnie to mysle o tym i z mila checia bym mu zrobila dobrze, ale jak juz jest obok i wszystko idzie w tym kierunku to lapie od razu blokade, mimo checi

Gość bylomineloiniema
ja dopiero z czasem przyzwyczailam sie do tego.. chociaz na poczatku tez mnie odpychalo.

Gość Aee
Ja tez nie lubie smaku spermy, ale za to uwielbiam robic loda ;) Penis mojego chlopaka jest p oprostu pysznyyy ^^ A gdy juz dochodzi,to po prostu mi o tym mowi (zreszta i tak na koncu zwykle trzepie go juz reka),zebym nie musiala spermy brac do ust. Owszem,poodba mi sie sama idea polykania,no ale ten smak.. coz,moze keidys sie przemoge. Autorko,niech partner uprzedza cie,kiedy ma wytrysnac. A p owytrysku po prostu idzie sie umyc. Jak raz dojdzie i odpocznie, zrob mu dobrze drugi raz - bedzie dochdozil dluzej ;> Jak tak posci,to nic dziwnego,ze eksploduje po 30 sekundach ;p Ja tam mojemu czesto i godzine lize,ale to tak dla walsnej przyjemnsoci w sumie,bo gdybym chciala,moglabym skonczyc po 10 minutach ;d No wiec..WYMECZ go, po prostu spelnij jego marzenia, i wcale nie musisz miec przeciez kontaktu ze sperma! A krzykaczy w stylu ''do autorki'' radze nie sluchac, bo chyba nie rozumieja,na cyzm polega zwiazek. Przyjemnosc dajemy OBOPOLNIE. Nie powinno sie myslec egoistycznie o sobie,ale tez o pragnieniach partnera.

To poproś aby jak już dochodzi odciagał twoją głowę...delikatnie...sex to przyjemnośc a nie tylko jego pragnienie...

Gość jakajae
dziekuje za odpowiedzi :) bede starac sie, robic czesciej wlasnie po to, zeby ogolnie cala ta akcja dluzej trwala :) a wiadomom chce mu sprawiac ta przyejmnosc :)

Gość jar
Panie to nie wasza wina,ze nie macie chęci robienia loda ale waszych facetów, bo to oni się skupiają na tym aby jak najszybciej skończyć wam w ustach i to ich podnieca najbardziej a jakby wiedzieli ile można czerpać z pieszczot i tej czynności przed wytryskiem to by żałowali ,ze tak szybko kończą. Co to za lodzik który trwa min. Wytrenujcie swoich facetów i będziecie bardziej przekonane. to tak samo jak robienie minetki coś pięknego jak się kobiete w ten sposób doprowadza do uniesień.

Gość jar
Panie to nie wasza wina,ze nie macie chęci robienia loda ale waszych facetów, bo to oni się skupiają na tym aby jak najszybciej skończyć wam w ustach i to ich podnieca najbardziej a jakby wiedzieli ile można czerpać z pieszczot i tej czynności przed wytryskiem to by żałowali ,ze tak szybko kończą. Co to za lodzik który trwa min. Wytrenujcie swoich facetów i będziecie bardziej przekonane. to tak samo jak robienie minetki coś pięknego jak się kobiete w ten sposób doprowadza do uniesień.

Gość Amantedelcane
Zrób tak jak Annette Schwarz, porządny lodzik a wytrysk na twarz, wtedy smau nie poczujesz: http://www.tnaflix.com/view_video.php?viewke y=3f745343bab61a5f8aee&player=old http://www.tnaflix.com/view_video.php?viewke y=cea0e42a49a2fb7eb4cf&player=old Ze znanych mi Polek, to ta Poznanianka pochodząca spod Wolsztyna nie ma sobie równych, więc zgłoś się do nich na lekcję: http://pl.zbiornik.com/video/3i9FanEp/ http://pl.zbiornik.com/video/3i9s4d8n/ http://pl.zbiornik.com/video/3i9vcnKw/ http://pl.zbiornik.com/video/3S7zVgSR/