Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagiinstynkt

Czy faceci naprawdę wolą ogolone?

Polecane posty

Gość gość
nastepna z tym TŻ. co za nowomowa. moze lepiej ocenic pod koniec swojego zycia/na starosc kto byl towarzyszem zycia, a kto gral w nim tylko krotki epizod :D

Gość Ubi ubi
Kwestia gustu, dla mnie wygolona jest aseksualna. Nie ma jak pogłaskać ukochaną po futerku :-)

to zalezy od danej osoby. Ja osobiscie mialem kontakt z nieogolonymi i ogolonymi, Mnie to wszystko jedno, byleby partnerka nie byla w lozku jak kloda. Wtedy seks jest naprawde przyjemny. Ale tez z drugiej strony mam znajomego i czasami sobie gadamy o naszych podbojach milosnych. No on mowi, ze tylko ogolone wchodza w gre :D takze to chba tak jak z kobietami. Niektore w ogole nie lubia zarostu u mezczyzn bo je kluje. Inne znowu szaleja za takimi goscmi. Wszystko to jest kwestia indywidualna

Gość gość
Kolega wyżej ma absolutnie racje choć trudno mi sobie wyobrazić jak można nie lubić naturalnie owłosionej pipeńki ?!!!

Gość gość
Tak jak można nie lubić włochatych małp.!

Gość gość
jedno i drugie ma swoj urok jednej lasce pasuje ogolona szparka , drugiej nieogolona jeszcze innej czesciowo ogolona

Gość gość
co do niektórych wypowiedzi..br okropny poziom i brak wiedzy:( kobiety goliły się już w starożytności