Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selllen

Chę iść w takiej...

Polecane posty

Gość stylowaa
moim zdaniem ta pierwsza bardziej oryginalna

druga ladniej podkresla biust,ale pierwsza jest ciekawsza,zalotna.druga mi sie nie podoba,procz tego biustu.ale proponuje typ rybki jesli masz talie.

Gość selllen
czyli jednak pierwsza...od razu mi sie spodobała ;)

Gość selllen
a co do tego? jakie dodatki?? chyba nie chce welonu, nawet nie bedzie psasowal

Gość diwq
mi tam się bardziej podoba 2 1 "mało ślubna" (od gości nie będziesz się wyróżniać)

Gość selllen
mało ślubna? :D własnie chodziło mi o oryginalność...nie chce wyglkadac jak typowa biała beza, z długim welonem i sztywnym kokiem :O bojąca się tańczyc bo sukienka niewygodna :O nie sadze zeby dziewczyny miały takie sukienki ;) ale piszcie co myslicie

Gość selllen
uuuu dlaczego? :)

Gość selllen
tu wygląda troche ciemno, w rzeczywistosci jest jasniejsza, bardziej świetlista :) dzieki za opinie ;)

Gość maxior
ładna

Gość jussa
a mi bardziej 2 sie podoba...

Obie ładne :) ja wybrałabym tą drugą. Pierwsza jest bardzo oryginalna, druga to połączenie tradycji z pomysłem i oryginalnością. Obie fajne :))

Pierwsza faktycznie nie wygląda jak tradycyjna suknia ślubna, ale jest bardzo ładna! I jak najbardziej możesz taką ubrać jeśli Ci tylko pasuje. Ja sama uważam ze suknia ślubna to będzie ta, w której ja pójdę do ślubu a nie ta, która jako ślubna jest w salonie podpisana jako taka. Krawcowa szyje mi sukienkę która tutaj na pewno zostanie oceniona jako studniówkowa, ale ja uważam że to ja mam wyglądać ładnie w sukni ślubnej a nie suknia ślubna na mnie. A że wyglądam na tyle młodo że ciągle każą mi pokazywać dowód jak kupuję papierosy, w tradycyjnej bezie wyglądałabym jak dziewczynka która się za pannę młodą przebiera. Sukienka bardzo ładna, z tych dwóch nawet bardziej mi się pierwsza podoba i nie powinnaś mieć większych wahań ;) Powodzenia z wyborem.