Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta uzależniona

Kobiety uzależnione od meżczyzn- ZMIEŃMY SIE

Polecane posty

Gość Ciekawskatyg
Wlasnie miesiac temu poznalam pewnego chopaka, przez dwa tygodnie pisal do mnie codziennie, jednak chodzac na wyklady i widzac go na korytarzu, udawałam, że go nie widze, taka troche kokieteria, to chyba mu sie nie spodobalo, bo nie pisze do mnie od 2 tyg i sam udaje, ze mnie nie widzi ;/ zreszta sama jestem temu winna, bo "jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie";/

Gość kobieta uzależniona
ja ponad 20 on ponad 30

Gość CZARNAMAMBA86
Czesc dziewczyny!Ja mam to samo(niestety)chce sie z tego wyleczyc,bo to jak choroba jak nalug,oj mozna by w nieskonczonosc o tym pisac.Czy ja tez moge dostac ta ksiazke Kobieto uzalezniona?Pozdrawiam:)

Gość CZARNAMAMBA86
No wlasnie tak samo jak alkochol,narkotyki itp.tak samo uzaleznic nas od siebie moze mezczyzna...a to juz najczesciej TOKSYCZNE ZWIAZKI o ktorych wiele osob nie zdaje sobie sprawy.Wiec pozostaje zmienic sama siebie bo nikogo zmienic nie mozna albo zakonczyc zwiazek czesto zwany miloscia choc z miloscia nie wiele ma wspolnego czesto to wlasnie tylko uzaleznienie(toksyka).Mysle,ze to drugie lepsze choc tak trudno to zrobic.

hehe to ja troszke mloda jestem ;p ale nie liczy się wiek ja mam 17 (no niedlugo 18 w styczniu ;) ) a on 19 :) wlasnie czytam ta ksiazke dlaczego męzczyzni kochają zołzy ;P

Gość CZARNAMAMBA86
a moglabys mi ja wyslac na mejla?

Gość kobieta uzależniona
podaj maila. ja zwiazku nie zakoncze bo naprawde sie kochamy, tylko ja przez to chyba ze jestem o wiele mlodsza i mnij doswidczona popelniam bledy. jednym z nich bylo takie mocne zaangazowanie. on byl (w sumie to od dzisiaj dopiero nie jest) calym swiatem. wszystko uzaleznialam od tego czy sie spotkamy czy nie. a teraz koniec:) on mowi ze jakas tajemnicza dzisiaj jestem:)

Gość ja tez tak mam jak ty
na chomiku mozna sciagnac wlasnie przed chwila sciagnelam siadam do czytania

Gość kobieta uzależniona
serio baaardzo polecam, jest duzo fajnych porad mozna z dystansem spogladnac na swoje zachowanie

Gość CZARNAMAMBA86
a jak usunac potem tego mejla? edkakredka86@op.pl

heh , ja nie wiem jak to dokladnie zrobić zeby nie wiedzial ze jest moim calym swiatem bo jest xDD teraz widzimy się w niedziele bo ja do niego jadę , ale to jest już ustalone od tygodnia więc napewno nie zrezygnuje bo tęsknie jak cholera ostatnio w sobote się widzieliśmy .. szkoła itp i nie udałok się zobaczyc w tygodniu ... hmm ... Np sytuacja z przd 2 dni : Dzwonie 2 razy nie odbiera bo byl u kumpli Potem nie dzwoniłam 2 godziny a on na gadu ''Kochanie co się dzieje ? Nie dzwonisz ani nic '' Śmiech po prostu ;p

Gość CZARNAMAMBA86
Mysle,ze trzeba miec tez troche swego swiata,a nie tylko tego wspolnego bo wlasnie wtedy wszystko bedzie sie krecilo wokol faceta i w ten oto sposob zatracimy same siebie,a nie warto.Trzeba kochac siebie i przedewszystkim siebie najbardziej i miec troche zdrowego egoizmu.

Gość kobieta uzależniona
ksiazka wyslana:) ja mojego kocham bardzo jest zarazem chlopakiem, wlasciwie to narzeczonym wiec przyszlym mezem, i jest moim najlepszym przyjacielem, lubimy spedzac ze soba czas i nikt nigdy nie narzekal ze czesto sie widzimy, problem pojawia sie wtedy gdy mu cos wypada lub jak chce gdzies po prostu isc sam a ja wtedy nie mam co ze soba robic, i to sie musi zmienic