Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kidnapperka

mam mały biusti kompleksy z tego powodu

Polecane posty

Gość kidnapperka

dziewczyny jecza ze maja za duzy itp a ja mam zaledwie male b i nie czuje sie kobieco

Gość mam27
to zrob sobie operacje

Gość to pomyśl co czuje ta
która ma małe A

Gość Stasiek co lubi anal
male cycki sa fajne [czesc

Gość jjkjlhol
gdzies przed chwila czytalam temat ze dziewczyna pisala ze jej facet brzydzi sie duzego biustu jaki ma. byly tamposty facetow ktorzy pisali zewola male piersi. wiec nie przejmuj sie ja tez mam b. nosze push upy. narazie nie jest tak zle najbardziej przejmuje sie w latoi jak trza kostium zalozyc... wiec nie jestes sama

Gość Mówi facet
Mnie się podobają dziewczyny z małymi piersiami. A zapewniam że nie mam się czego wstydzić.

Gość opanujcie się wazniejsze
jest to ze macie zgrabną gibką sylwetkę i jędrne zadbane ciało lepsza wesoła ciepła dziewczyna lubiąca seks z jakimiś niedoskonałościami niż piękna idealna lala - zimna i naburmuszona Tak naprawdę faceci lubia jeden typ kobiet - CHĘTNE ps. mam malutkie cycuszki i nigdy nie narzekałam na powodzenie a mój facet jest zachwycony mną, w ogole i w szczególe

Gość kidnapperka
no wlasnie chcialabym zeby moj biust wygladal ladnie w kostiumie kąpielowym a nie tak jakby material przykrywal to miejsce a nie to co tam powinno byc.a faceci mowia ze wola male a na plazy sie ogladaja za tymi co im cycki stercza.

Gość opanujcie się wazniejsze
co innego oglądać a co innego być z kimś... dorośnij

Gość właścicielka B
i noszę obcisłe bluzki i chodzę bez stanika

Gość variete variete
A mam pytanko. Ile trzeba miec w biuście na B, jeśli pod biustem jest 70 cm? Bo to chyba inaczej niż przy 75?

Gość kidnapperka
26 l dorosnac?uwierz ze to stalo sie juz wczesniej.a moj wlasny facet tez mi mowi ze moj biust jest maly i jak oglada film to lubi powiedziec o takie to moglabys miec mialbym sie czym bawic!no i co mam z tym zrobic?faceci deklaruja tu na kafeterii ze lubia male a potem okazuje sie prawda ze jednak lubia wieksze

Gość a mówiłaś mu że Ci przykro
gdy takie komentarze wali? odwdzięcz się tym samym i pozachwycaj się dowolnie wybranym aktorem, facetem itp... to on powinien dorosnąc, bo dorosły meżczyzna ma odruch samozachowawczy i wie, że takich rzeczy kobiecie się nie mówi

Dobrze, ale bez przesady. Jedne mają małe, inne duże... jeśli nie zrobisz sobie operacji to się już nic nie zmieni, chyba że drastycznie przytyjesz. Pomyśl, bycie zakompleksioną dziewczyną jest chyba gorsze niż mały biust 🖐️

Gość Litosci ludki
Oszalalyscie chyba. Maly biust jest ladny. Sama chcialabym miec b, a mam d :/ Zobaczcie chociazby na Kasie Burzynska, ona tez ma male a caly czas sie smieje, radoscia tryska i o to chodzi. Jak dziewczyna jest wesola i ma duzo radosci w sobie to facet bedzie taka chcial i rozmar sie nieliczy.

Gość mam27
lepsza wesoła ciepła dziewczyna lubiąca seks z jakimiś niedoskonałościami niż piękna idealna lala - zimna i naburmuszona a jeszcze lepsza jest lalka zgrabna, cycatka i chetna do tego :)

Gość kidnapperka
do ja lubie poziomki-trafilas w sedno jakies 2 lata temu postanowialm przytyc zeby biust byl wiekszy ale efekt byl taki ze biust byl nie wiekszy a tlustszy i ja sie zle czulam jak przytylam bo bylo widac wiekszy brzuch i na tym tle biust wygladal jak 2 male kartofelki.

Przeważnie jest tak, że chciałybyśmy to, czego nie mamy... Blondynki marzą o ciemnych włosach, grube chcą być szczuplejsze, a niskie wysokie, to naturalne. Banalne będzie co napiszę, ale ważne by akceptować siebie. Facet musi być naprawdę, nie wiem jak takiego nazwać, idiotą, jeśli zrezygnuje z ładnej, zgrabnej i fajnej dziewczyny tylko dlatego, że ta ma małe piersi... :O