Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksdjfhaksjfh

zamiana rigevidon na yasmin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aksdjfhaksjfh

Witam, od dobrych kilku lat biore rigevidon. Tani, bez skutkow ubocznych, wszystko super. Zreszta jeszcze przed nim bralam cilest jako nastolatka i tez bylo ok. Sa tylko 2 rzeczy ktore mi strasznie przeszkadzaja: 1. moj ginekolog powiedzial ze rigevidon jest kiepski, ze lepiej dla kobiet ktore rodzily, zebym przemyslala czy nie chce zmienic. 2. Jak przytylam 5kg 3 lata temu tak do tej pory nie moge zrzucic, puchne, kiedy odstawilam kiedys na miesaic to 4kg spadly w ciagu 2 tyg! Nie jest to jakies super straszne ale duzy dyskomfort. Slyszalam, rowniez od gina ze Yasmin ,Yasminelle, YAZ, nie zatrzymuja wody i dziewczyny zrzucaja to co nagromadzily na innych tabsach. Czy ktos przerzucal sie i ma podobne doswiadczenia? Mam podjac decyzje, prosz epomozcie

Gość ajajajajaj
Ja miałam dokładnie tak jak Ty z wagą- zmieniłam Cilest na Yasminelle i nie żałuję. Faktycznie nie zatrzymuje wody i dosyć szybko traci się na wadze.

Gość aksdjfhaksjfh
o to super, a mozesz opisac czy mialas jakies przygody uboczne po drodze?:) robilas przerwe po cilescie? bo to tez mnie trapi czy brac od razu czy miesiac odczekac, jak szybko zaczelas odczuwac ze nie trzymaja wody? schudlas troche? dzieki za odzew

Gość eargeageargaerg
up