Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daab

klapsy w łóżku

Polecane posty

Gość 044
Uwielbiam klapsy na goły tyłeczek.Parę mocnych klapsów jak dostanę to aż mi soczki lecą,do tego pozycja 69 i odjazdowy orgazm przeżywamy obydwoje

Gość onaaaaa21
taaak, tak, taaaak! klapsy, władcze ciągniecie za włosy, albo to jak trzyma mnie mocno za biodra i przyciąga do siebie cholernie mnie podnieca... az nabrałam ochoty... a on ma ostatnio tyle pracy, 3 bez seksu to dla mnie koszmar. :(

Gość szklarz
a ja lubie obejmowac dlonmi szyje mojej niuni, tak wladczo niby "podduszac" ale z wyczuciem oczywiscie, nigdy nie narzekala, wiec sie jej pewnie podoba :)) klasiki tez - lubie jej czasem przylozyc suni za czyuprynke zlaac tez i przyciskac twarz do lozka, tak zeby sie czula ze nie ma wyjscia jak ja zajde od tyłu :) oczywiscie wszystko z wyczuciem romantycznie tez czasemlubie milutko, delikatne pocalunki, kadzidła, ambient z glosnikow, wolne pocalunki, bardzo zmyslowe, az mnie czasem takie dziwne dreszcze przechodza, wszystko powoli - to jest tez magia jakaś

Gość Zimna jak lód
ale mój mnie leje uch

Gość dziewczyne trzeba trzymac krot
najlepiej wymierzac kare pasem, pejczem lub ręką ! w zaleznosci od stopnia przewinienia !!! np. moja za kazda brzydka odzywke dostaje po 10 pasow na gola pupe przed snem!

Gość lubię..
Może lekko boleć.

Gość 044
Uwielbiam klapsy na gołą dupe,muszą być mocne,bez tego nie ma żadnej przyjemności,podczas seksu.Lubię jak mnie mój partner leje po dupie

Gość 044
W łóżku uwielbiam klapsy.Podczas kochania się jak mój partner przyjeje mi to zara szybciej ruszam dupą

Gość 044
Mój partner właśnie wrócił z pracy,a ja byłam w samej sukni bez majtek.On od razu to zauważył podniósł mi kiecke do pasa i dałmi parę klapsów na dupe tak że zaraz dostałam ochoty na sex,zamiast jeść obiad ,poszliśmy do łóżka

Gość 044
Poszliśmy na działke pozbierać jabłka.Musiałam nachylać się i mieć wypiętą pupe.Mój partner delikatnie opuścił mi spodnie i dał dwa porządne klapsy na dupe,miałam na sobie tylko stringi.Zaraz poszliśmy do altany,przeleciał mnie od tyłu.Dał mi jeszcze pare klapsów.

Gość 044
Śpimy z moim partnerem na nago.Rano leżałam sobie na brzuchu a mój facet delikatnie odkrył mnie i zaczął pieścić moje pośladki.Delikatnie je całował a potem lekko je szczypał.Robił to długo aż mocno mnie to podnieciło,do tego stopnia że kręciłam dupą bez opamiętania.Czułam że jestem już tam cała mokra.Jakby jeszcze tego podniecenia było mało mój facet nasmarował mi dupe olejkiem i do tego dostałam pare porządnych klapsów na dupe.Wszedł we mnie i odbyliśmy wspaniały sex analny.

Gość gość
JA tez tak mam jak ta powyzej i podniecamnie to bardzo zgryzla bym go wtedy ale nie mam szanz bo jestem od tylu posuwana

Gość gość
Uwielbam jak jestem w pozycji na pieska i jestem tak posuwala i caly czas klapsami czestowana po obydwoch posladkach

Gość gość
Lubie byc zgieta w pajak byc rznieta w tej pozycji i na dodatek klasami czestowana, wtedy jest szalenstwo bez granic,

Gość krejzidejzi
nie lubię się kochać od tyłu chyba że mogę spoglądać w lustro i patrzeć na to, ale klapsy lubię bardzo ;)

Gość OnaiOn78
Klapsy w naszej sypialni były obecne od bardzo dawna. Inicjatorem tego urozmaicenia byłem ja, a moja żona, na początku nieco zdezorientowana, polubiła dość szybko tę zabawę. http://www.seksnawidelcu.pl/seksowny-klaps/