Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daltimor

Ocena sukni , żakietów, garsonek - Prośba krawcowej

Polecane posty

Witam wszystkie kobiety Proszę was o pomoc a dokładnie o ocenę moich prac. Jestem krawcowa z 25 letnim stażem i posiadam swoja pracownie kolo Warszawy dokładnie w Koby£ce. Chciałabym sie dowiedzieć czy podoba Wam się moje szycie. Szyje wszystko na zamówienie od drobnych sukienek do profesjonalnych sukien ślubnych za naprawdę konkurencyjne ceny. Proszę nie myśleć stereotypami ze nie opłaca się szyć u krawcowej bo jak marzysz o sukni wieczorowej ale nigdy nie mogłaś jej znaleźć w sklepie ja spe£nie Twoje marzenie zapraszam na moja stronę www.studiomodygrejs.pl .Dziękuje za poświęcony czas i do zobaczenia. Grażyna

troszkę mało zdjęć w galeri ale większość bardzo ładna, i bardzo w moim guście ale mimo że w mazowieckim to i tak za daleko pozdrawiam

Gość lol ale zal
o jeju! te dwie niebieskie :D i ta w kwiaty!!!!!!!!!!!!! cuuudooooooo :D

Kobylka jest raptem 20 minut od warszawy w dzisiejszych czasach takie odleglosci nie sprawiaja najwiekszego problemu. Dziekuje za wszystkie komentarze

bardzo mi sie podobaja, kupilabym cosik z checia ale mieszkam za daleko. Gratuluje talentu i dobrego smaku.

Gość una
REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Grayna
Dziekuje

Gość BARDZO SUPER
PIĘKNE WYKONANIE I NA STRONIE TEZ DUZO FAJNYCH SUKNI MASZ TALENT I STYL GRATULACJE