Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikach

Jestem na WAS ZŁA!!!!

Polecane posty

zamiast ruszyc dupe i wziasc sie za sprzatanie gotowanie obiadu i nastawienie prania o spacerze z psem nie wspomne, to ja siedze na kafe i plaszcze dupe!!! i jeszcze ten temat zakladam no prazka. przegrywam zycie..... aaaah

zamiast wykorzystac dobrze czas to ja odswiezam strone zeby zobaczyc czy cos piszecie. nic nie piszecie. ja powinnam isc ale nadal odswiezam o boze... jest ze mna naprawde zle ;/

leze w rozbabranym lozku od rana hahaha a syf w chacie jest okropny. jeszcze to slonce mi wali w okna no porazka .

meza nie ;P narzeczonego haha on w robocie siedzi ehh a ja wolne caly tydzien. jest mi zle.

i jeszcze ten pies. gapi sie jakby miala zdechnac za chwile juz sie nie moze wyprosic na ten dwor haha

Chce Wam się coś robic gdy za oknem taka pogoda? , mi sie nic nie chce nawet na dwór wyjsc , a co dopiero na spacer z psem :O:O Jednym słowem mamy piękną zmię tej wiosny :(:(:(

u mnie wiosna sie na chwile obudzila ehh a mnie sie nie chce wychodzic nigdzie . chyba musze jednak wstac hehe bo jesc mi sie chce. a pies nauczony do 10 godzin w domu bez dworu wiec marne szanse ze mnie zmotywuje swoja kupa ehhh

wlasnie tez tak stwierdzam ze porazka. jestesmy tworcze po calosci. ty pasztety a ja mam nerwice przez kafe aaaahahahahaaa

dobra ruszam dupe . bo facet przyjdzie i sie zalamie jak mnie zobaczy hahahahaha

Gość ggfdfggffdg
Ja również przegrywam życie, bo za miesiąc matura a ja nawet książki nie otworzyłam

Gość psychiczna tortura orencz
ja tez przegrywam, bo jestem zazdrosna o sistre cioteczna mojego faceta, jestem w prac i co pol h wchodze na kafe, a do tego jest mi niedobrze:o przegralam zycie?:classic_cool:

kurwa 8 minut bez kafe. pozamiatalam. ale co z tego jak znowu mnie tu przywloklo ;/;/;/

Co ma takiego Kafe w sobie ze tak przyciąga ludzie :P :classic_cool: