Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona gąbka

co za piz.da!!!!!!

Polecane posty

Gość zielona gąbka

kurrrrrrde jak mnie ta panna wkurza!!! mój facet, z którym jestem 2 miesiące kiedyś sie kochał w takiej jednej małpie ale ona go nie chciała, teraz kiedy on juz ma dziewczyne (czyt. MNIE) to nagle jej się przypomniało o jego istnieniu i zaczyna z nim flirtować, zagadywać i ogólnie zarywać! nosz kuuuuurrrr.wa mać! nienawidze takich idiotek, sama go nie chce ale będzie takie intrygi robić że w końcu mi go odbierze a potem znowu rzuci nim o ściane :(

Gość zielona gąbka
no własnie nie. 18 i to jest strasznie żałosne, wiem :D ale ja naprawde boje sie że ona mi go odbije ehhh :(

Gość ty uwazaj bo takie laski
to przebiegle lisiory. Ale wiesz... jak Cie facet kocha to zostanie przy Tobie, a tamta glowy zawracac sobie nie bedzie.

Gość to coś jak pies ogrodnika
sam nie żre owoców a nikomu nie da ;) Ale faktycznie wiele jest takich osób.

Gość zielona gąbka
mówi i okazuje że kocha.. no ale właśnie jak go taka zbajeruje to nie będzie zmiłuj.. :(

Gość tak na wszelki wypadek
nie żałuj mu seksu, i badź aktywna w łóżku. nie będzie miał ochoty na inną.Wiesz, facet to facet, czasami ta inna głowa go prowadza.

Gość zielona gąbka
najgorsze jets to że oni są w stałym kontakcie, bo ona jest po prostu w paczce jego najbliższych znajomych i ja nie mam prawa zakazać mu się z nią spotykać ehh jakie to życie jest niesprawiedliwe

Szczerze to miałem kidys podobną sytuacje tylko patrząc z drugiej strony. Podczas spotkań już nie byłem taki \"aktywny\" jak kiedyś bo wiedziałem że jej na mnie nie zależy, dlatego wolałem zostac przy obecnej dziewuszce. Jeśli mu na Tobie zależy to dziewczyna nic nie zmieni a jeśli odejdzie do niej tzn. że nic do Ciebie nie czuł.

Gość Aee
Hm.. Staraj sie go obserwowac, przede wszystkim mowe ciala,twoj stosunek do ciebie. Jka rozwinela sie wasza znajomosc, czy bylas tylko 'pocieszycielka' bo tamtym ''nieudanym zwiazku'',czy bylas nowym rozdizalem w jego zyciu? Mozesz tez porozmawiac z nim szczerze,mzoe rozwieje twoje watpliwosci. Bo tak trudno zyc ;( I napisz tutaj, jak to w koncu bedzie ;)

Gość omegaaa
Miałam podobnie. Była dziewczyna mojego faceta która go zdradziła (powód ich rozstania) po jakiś 2latach sobie o nim przypomniała i chciała przeprosić za błędy z przeszłości a to tylko z tego względu że dowiedziała się że znalazł sobie dziewczynę (czyt. MNIE :)) Całe szczęście mój mężczyzna szybko ja pogonił uświadamiając że nie ma ochoty jej oglądać :)