Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taj

dlaczego oni tacy sa?

Polecane posty

Poznałam chłopaka, wydawał się fajny, spotykaliśmy się parę razy po czym wylądowaliśmy w łóżku. Później zamilkł, ja powodowana jakąś ciekawością wpisałam jego imię na naszej klasie. Co się okazało , ma dziewczyne, jest w związku. Dlaczego kłamał że jest wolny i nie ma nikogo? Dlaczego spotkał się ze mną parę razy, był aż tak cierpliwy zanim dostal to co chciał, chyba nigdy nie zrozumiem facetów :(

Gość Ania w cytrusach
dlaczego kłamał... widzialas faceta mowiacego prawde ? 🖐️

i co najfajniejsze - Znalazl:D::D:D:D:D - może to autorke czegos nauczy;) żeby nie latac do łózka z kolesiem którego zna się krótko:P

no ale ja nie jestem zbyt atrakcyjna, mialam tylko jednego faceta w zyciu, nie mam zbyt duzego doswiadczenia, dziwilam sie ze wybral mnie.

myślicie że powinnam powiedziec jego dziewczynie?

jezeli facetowi chodzi o seks to anwet i nieatrakcyjnie przełknie;) wierz mi bo mam podobnego kumpla co lubi zbierac takie "trofea"

Gość w sciekla bestiaa
bo tak im wygodniej

Gość maciekpn
ja dla przykladu jestem szczery i nie oklamuje nikogo. Z tym ze nie poznalem kobiety ktora nie klamala tez mowie prawde :|

On otwarcie powiedzial mi jak sie nazywa , gdzie pracuje itd, wiec praktycznie wszystko o nim wiedzialam, z niczym sie nie kryl, nawet pytal czy znajde dla niego czas w nastepny weekend itd, po jakims czasie w ogole przestal sie odzywac , pozniej napisal na gg ze jest zajety w pracy, nic nie podjerzewalam, do czasu az zobaczylam jego konto na nk.

napisałam do jego dziewczyny na nk, nie uwierzyla mi