Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sara122333

Pomyłki z zażyciem Tabltki!! Problemy

Polecane posty

Witam serdecznie! Mam pewien PROBLEM i prosiłabym niezwłocznie o rade.!! Otóz przez moje roztargnienie wziełam o jedna tbletke za dużo. Patrząc dzisiaj rano an opakowanie widze, że wczoraj nie wziełam tabletki, gdyz w miejscu na opakowaniu oznaczonym środa była tabletka. Tak więc niezwłocznie mimo,iz mineło 12 godzin, wziałm ta tabletke. Po czym zauważyłam, że w środe wziełam tebletke ale z drugiej strony opakowania z (poniedziałku) Podsumowaując. Zażyłam tabletke w środe wiecoram, oraz w czwrtek rano. I cóż z tym fantem zronbic? Brac nadal tabletki wieczorami, mimo wziecia tabletki za dużo( gdyz ponoc nie ma się zmieniac, podczas brania opakowania godzin zazywania. Czy z powodu wzietej tabletki rano, przedstawic się teraz na ranne branie. I druga sprawa, czy zpowodu nieregularnego brania ( w tym przypadku o jedna tabletke za duzo niz za mało) jest możliwośc, że zajde w ciązy??? Prosze niezwłocznie o odp. Zgóry dziękuje Ps. Dla osób, które pytały się o wpływ tabletek na solarium. Otóż mi się pojawiły małe brązowe plamki. NIestety:/ Tak więc odradzam opalanie, ale moim zdaniem to jest tez zalezne od organizmu!! Na każdego może to inaczej wpłynmąc Ps.2 Co do skuteczności na tradzik Syndi 35oceniam na bardzo dobre

Dziękuje za odpowiedź, ale jeżeli dzisiaj rano wziełam i wieczorem wezne tak jak zawsze, to oznacza, że skończe branie tabletek dzień wczesniej. Nie przeszkadza to niczemu? Zrobic później normalnie siedmiodniowa przerwe?

Gość nie wierze ze sa takie puste l
aski po prostu nie wierzę...

Gość frufru
tak ale siedmiodniową nadal czyli jak poprzednio zaczynalas brac pigsy np w czwartek, to teraz CI powinno wyjsc w srodę.