Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardcore soldier

Czy naprawdę trzeba być chamem i skurwielem żeby poderwać/ zatrzymać przy sobie

Polecane posty

Gość gość
autorze kobiety dobrego faceta mają za ciotę a to dlatego, że kobiety stały się gorsze niż kiedyś a facet by być mężczyzną w ich oczach musi być od nich "gorszy"

Gość gość
Jako l\kobieta potwierdzam teorie ze facet nie moze byc za dobry dla swojej kobiety. Caly czas jezli nasauje, kupuje kwiatki itd to jest nudne po pierwsze a po drugie babka traci szacunek do takiego faceta. Na poczatku trzeba sie strac ale pozniej facet ma okreslic jasno zasady co lubi a co nie nie. Co mu sie podoba w zachwaniu jego laski a co nie. Bo ta to babak bedzie myslal ze moze nawet zdradzic a ten gamon jej facet jej nie zsoatwi bo tak bardzo jest zakochany. I Panowie rada dla was nie musicie taak bardzo wlazic w tylke zeby go dostac w lozku.

Gość gość
podsumowując lepiej być chamem i s********m niż porządnym mężcyzną

Gość gość
Na takich lecą sucze i skłonne do zdrady flirciary, lepiej więc być uprzejmym dżentelmenem i poszukać skromnej, ciepłej kobiety. Może nie tak pięknej, jak puszczalska sucz, ale za to kochającej.

Gość gość
Ja jestem takim facetem i tylko chcą się wypłakiwać na mnie jakich to mają złych facetów a później do nich wracają :(