Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loko

byc z mężczyzną, który nic sobą nie prezentuje ???

Polecane posty

Gość loko

czy być z kimś takim ???

Gość loko
wolalam to przemilczec :P hehe :P nie lubie wampirkow :D

Gość waniliaPyszna
vampire ale masz klate :O

Gość waniliaPyszna
nie marze o tym :P

Gość Vampire slodziutki jestes
:P :P ;) zmien ciuchy i bedzie o wiele lepiej

Zalezy co rozumiec przez to ze nic ze soba nie reprezentuje ... Jest nieciekawy z wygladu...? Nie ma wyksztalcenia...? Jego inteligencja pozostawia wiele do zyczenia...? Nie umie zachowac sie przy ludziach? Vampire--> nie chrzan glupot , nie jestes w moim typie ale jak dla mnie jest ok , masz ladne oczy no i okularki... na ktorych pkt mam fiola :D :P

niom jedyne co dziewczynom się we mnie podoba to oczy a że mam długie rzęsy to i mi tego zazdroszczą:P:P:P

A tak zuplenie juz serio to jezeli kochasz Jego to badz z Nim . Zakochalam sie w facecie ktory tez byl hmmm...malo ciekawy ale jednak zawsze cos mnie do Niego ciagnelo ale nie wyszlo a teraz siedze i becze juz prawie pol roku no ale nie o tym jest temat hehe

skoro siedzisz na kafe byc moze masz cos z beretem, nie bede sie klocic :P ale jesli chodzi o twoj wyglad to nie masz co narzekac, porzadne ciuchy i bedziesz mial branie np w garniturze bylbys niezlym ciachem ;)

Gość pewnie za mało zarabia
(i "nie zapewni bezpieczeństwa moim dzieciom") tudzież jeździ za tanią furą i nie jest zaradny

Gość bojalka
no wiec nie ma wyksztalcenia, nie jest zbyt przystojny, mial wczesniej tylko jedna z ktora byl 2 lata...bez przechwalania moge szczerze powiedziec ze wszyscy mowia mi co ja w nim widze, nie uczy sie, nie pracuje, nie wyglada tez dobrze, a ja? hmmm...kosmetyczka, zawsze mialam powodzenie...ale zastanawiam sie jak mu powiedziec zeby zaczal cos ze soba robic, zaczal szukac pracy, skonczyl szkole, zmienil troszke wyglad, zaczal poprostu dbac o siebie o dusze i cialo. :(

a do dupy z tym o czym to temat :P temat jest debilny, autorka jeczy czy byc z facetem ktory wszystko ma nie tak, rzygam :O chyba chce z nim byc tylko dlatego by kogos miec a nie dlatego ze chce JEGO

Gość bojalka
mam dwa nicki loko i bojalka...sorrry :( ale to ja :) autorka tematu

Gość loko
no hmm...może nie jestem ideałem, bo nie ma nawet takich ludzi, ale nie przeszedłbyś obojętnie obok....

NA brak wyksztalcenia mozna przymknac oko bo nie paierek swiadczy o madrosci i inteligencji. Wyglad? nie to jest najwazniejsze ale fakt faktem mozna zmobilizowac chlopa aby sie postaral . Ale ze siedzi i nie ruszy dupy do roboty? a ile On ma lat?Ja bym tego nie odposcila :O

Gość byc z mężczyzną
Piszesz o moim? facecie? hahaha mój się wczoraj zapytał co to papeteria:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość loko
hmmm...21 ... kazdy zawsze najezdza na drugiego w takich tematach , a same nie jestescie lepsze ! zaloze sie, typowe paniusie !!!!

Gość loko
ale zeby miec tylko skonczone gimnazjum ?? i nic, kompletnie nic, nie robic ? zyc na garnuszku u rodzicow?

Gość inna paniusia
sorry ale ja nie zakładam debilnych tematów pt. "czy być z kolesiem w którym nic nie widzę". ja jestem z takim który jest dla mnie wszystkim. A jak by mnie ktoś nie interesował jako człowiek to nie rozważałabym w ogóle bycia z tym kimś. O co ty sie w ogóle pytasz? Bo brzmi to jak "czy brać co się nawinęło bo już żaden jeleń mi się nie trafi?"