Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska_petes

pudelkowe ploty - ranking na najglupszy motyw

Polecane posty

Gość goska_petes

moj typ z dzisiaj "Mucha się odsysa! WIDAĆ?" czasem wchodze na pudelka, zeby sie posmiac jak mam dola, ten tytul mnie rozwalil ;P a jakie sa wsze typy? jaki widzieliscie najglupszy tekst plotkarski/FAKTowy?

Gość jak dla mnie to
ten artykuł najlepszy :D:D ten cały hakiel powinien kurwa płacić twarzowe :D

Gość hahhahahhahah

Gość mnie sie najbardziej podobalo
kiedys podejrzalam w autobusie, babinka czytala z wielkim przejeciem w Fakcie jak to "ogromny paskudny" pies sasiadki rzucil sie na biednego jamnika nalezacego do biednej starszej pani i chcial go... zgwalcic!!! starsza pani oczywiscie wystapila do sadu o odszkodowanie, ale Fakt nie mogl pozostawic tej sprawy bez interwencji, przec musi bronic godnosci jamnikow heh

mnie sie najbardziej podobalo-wstydzisz sie przyznac ze kupujesz Fakt?Chyba tak ,bo piszesz ze podejrzalas w autobusie jak babinka czytala:P :P:P

Gość czytałam dziś
artykuł z plotkami jeszcze lepszymi niż na pudelku, bo ponoć "z pierwszej ręki" :D http://interia360.pl/artykul/tajemnice-planu-filmowego,19907 ale coś mi się nie chce wierzyć, że Małgorzata Foremniak naprawdę byłaby do tego zdolna... Chociaż... niektórzy są obrzydliwi :D

Gość plastelinaka
a widzieliscie info o Ibiszu? napisali, ze podobno robil sobie operacje plasyczna i mogl od niej umrzec.......LOL nie wiem kto biedniejszy, ibisz czy ten redaktor co to pisal

Gość fantazja90
mnie najbardziej bawią artykuły Pudla na temat Gośki Andrzejczuk ;D (właśnie coś nie piszą ostatnio o jej podbojach i arcy mądrych wypowiedziach, chlip ;( :D ) Ale i tak żaden serwis plotkarski nie przebije Celebrudów :D ( http://celebrudy.blogspot.com/ ) - polecam :D W związku z powyższym, Pudel jest u mnie na 2 miejscu w rankingu ogłupiającej rozrywki :D