kaskkka 0 Napisano Marzec 26, 2009 jestem dziewicą i mam chłopaka. jezu jak mi głupio o tym pisać. ale jest tak: ja pieściłam dłonią go, a on mnie. nie miał wyraźnego wytrysku ale jego członek był wilgotny. zastanawiam się czy mogę zajść w ciążę przez przeniesienie jakimś cudem wydzieliny z penisa do macicy na jego palcu. przypominam jestem dziewicą! siedze sobie i wkręcam takie wały niby za tydzień mam mieć okres czy jakoś tak. męczy mnie to, więc proszę o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ebambiiiiiiii Napisano Marzec 26, 2009 kurcze.. trochę byłoby głupio zajść w ciążę bez seksu... to jak utyć od patrzenia na słodycze.. a tak poważnie to wcale nie jest takie łatwe zajść w ciążę... ale jak byłam młodsza to tez miewałam takie jazdy... jak on siebie nie dotykał, a później ciebie to nic nie powinno się stać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaskkka 0 Napisano Marzec 26, 2009 no ale czy to ze jestem dziwica ma jakeis znaczenie? w ogole czy to mozliwe zeby plemniki przedostaly sie przez tą błonę dziewiczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie panikuj Napisano Marzec 26, 2009 weź poczytaj sobie, jak dochodzi do zapłodnienia , a nie takie durnoty wypisujesz Fakt, że jesteś dziewicą nie ma żadnego znaczenia, co ty myślisz, że dziewictwo w jakis sposób zabezpiecza przed ciażą??? nie martw się, w twoim przypadku ciąża jest niemożliwa poczytaj sobie tu: www.nastolatek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie panikuj Napisano Marzec 26, 2009 o matko, ale jestes głupia ! masz pochwę zarośnięta błoną ???? to jak wypływa z ciebie krew miesiączkowa ??? myślisz, że plemniki są tak duże ???? większe niż tampon ??? a palca włłożyć możesz ? to co palec się zmieści, a plemnik już nie ??? chyba nie masz pojęcia o budowie organizmu, czym jest błona dziewicza i gdzie się znajduje a za seks chcesz się brać ! MASAKRA !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie panikuj Napisano Marzec 26, 2009 " no ale czy to ze jestem dziwica ma jakeis znaczenie? w ogole czy to mozliwe zeby plemniki przedostaly sie przez tą błonę dziewiczą" to ci napiszę raz jeszcze: TAK TO MOŻLIWE !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaskkka 0 Napisano Marzec 26, 2009 ale chodziło mi ad. pieszczot i przenoszenia na palcu. a nie o sam stosunek a to się chyba różni:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaskkka 0 Napisano Marzec 26, 2009 mam jeszcze jedno pytanie. jeśli po tych pieszczotach na nast dzień miałam śluz taki że czułam jakbym dosłownie miała okres to nie znaczy o zapłodnieniu czy to normalne przez jakieś podniecenie czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki śluz oznaczał śluz Napisano Marzec 26, 2009 płodny, że masz owulację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annnave Napisano Marzec 26, 2009 Nawet gdybyś zaszła w ciążę to i tak zbyt wcześnie sądzić po obfitości śluzu już na drugi dzień po..Jeśli nie mieliście pełnego stosunku to nie ma mowy o ciąży!! A w przyszłości jak chcesz być pewna,że nie zajdziesz to używajcie prezerwatywy,zawsze to jakieś zabezpieczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niepokolane poczęcie Napisano Marzec 27, 2009 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justysiaanitka Napisano Marzec 27, 2009 "niepokalane poczecie" co sie tak dziwisz. zdaza sie zdaza, po prostu wujek byl nieuwazny i spuscil sie jej prawie przy cipce a ze akurat musiala miec owoulacje ... tak wyszlo jak wyszlo. moj kuzyn ktory tak zostl poczety zawsze o sobie mowil ze "jest palcem robiony" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Ona Napisano Maj 21, 2012 Witam bardzo chcę mieć dziecko z moim partnerem . Jesteśmy razem przez 5 lat kochamy się, ale mój facet nie jest gotowy na dziecko, mówi że za wcześnie. Ale wiem że tego w głębi pragnie ale za kilka lat. Ale ja nie chcę czekać. Chciałabym przyśpieszyć to. Dlatego po stosunku wytarłam palce w jego spermie i ukratkiem wprowadziłam głęboko do pochwy. Ciekawe czy coś z tego będzie.jak myślicie? Przypomnę że jestem opiekunka dziecięca i pracuje w żłobku więc kocham dzieci no i nam 25 lat . A on 28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach