Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariia.

brac czy nie??

Polecane posty

Gość dariia.

witam. bylam dzisiaj u ginekologa i ze wzgledu na stan zapalny i lekka nadzerke przepisal mi gynalgin. jestem w 23 dniu cyklu a cykle mam zazwyczaj 33dniowe. Lekarz wiedzial o tym jednak nic nie wspominal kiedy mam zaczac brac tabletki, tylko ze po miesiaczce mam przyjsc do kontroli. Na ulotce przeczytalam, ze gynalgin powinno sie zaczac brac 2-5 dni po mentruacji, ponadto nie mozna go brac podczas miesiaczki i trzeba wziac wszystkie 10 tabletek bo choroba moze miec gorsze skutki pozniej. Dlatego mam dylemat i nie wiem czy zaczac teraz i ryzykowac ze przy 7-8 tabletce dostane okres i bede musiala przerwac branie ich czy zaczekac az skonczy mi sie okres? Dodam ze juz wczesniej miesiac temu bralam tabletki dopochwowe jednak moj stan sie nie polepszyl dalej mam uplawy a podczas prob stosunkow seksualnych odczuwam bol - koncza sie wiec fiaskiem. Pozdrawiam i czekam na rady!!!

Gość annawe
Sama nie wiem co Ci poradzić . Też kiedyś brałam gynalgin,ale nie pamiętam dokładnie. Z tego co pamiętam to kilka dni przed okresem i na czas okresu chyba przerwałam.Ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do ginekologa,lepiej się upewnić.

Gość frufru
zaczekaj az sie sskonczy okres i wtedy zacznij brac.