Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

chuj bombki strzelil świat nie bedzie!!!

Polecane posty

"yrabiam pozwolenie na broń , j" a na co ci pozwolenie? :O przecież spokojnie możesz mieć sprawną replikę broni palnej sprzed 1850 w pełni sprawnąi to zgodnie z prawem :P przynajmniej w polsce a jak jest u angoli to nie wiem :P

beznadziejny-> az tak zdesperowana nie jestem zeby teraz , daje sobie jeszcze troche czasu bo jak pisales nic nigdy nie wiadomo , moze sie jakos jeszcze ulozy , kto wie ... wiec jak juz bedzie zuplenie dupnie to wtedy ze soba skoncze :)

Beznadziejny-> jak to po co? aby chodzic na normalna strzelice i strzelac z normalnej broni a nie w LOK-u na jakims chłamie a strzelanie mnie odpręża :) Tylko że dopiero od maja mam szkolenie i bede musiala dojezdzac na nie do innego miasta prawie 3 godziny bo tam najblizej mnie jest osrodek szkoleniowy 😭 ;)

akun -> dzieki :) A jak w Uk jest? a jak ma byc? na legalna trzeba miec pozwolenie ale tak czy siak nie mozna wywozic broni poza granice kraju :) Oczywiscie to ze zastrzele go to byl zarcik :D

Nie morodwać nie bede choc czasem mam na to ochote :P Moja wina jest to żem sie zakochala a nie Jego ... a pretnesje do Niego moge miec tylko o to ze mi nie dop na esy :(

Ale to nie tak : na poczatku pisalam ze tesknie , ze mi jego brakuje a ten chuj nic wiec dalam sobie siana bo po co robic z siebie idiotke? Ale jak brat pow mi ze po pijaku zapytal go dlaczego wyjechalam z uk i dla kogo chce przyjechac to sie wkurwilam i napisalam ze niech nie wypytuje brata o mnie bo moze mnie o to zapytac bo po 1 nie lubie czegos takiego a po 2 brat nic nie wie . Odp mi ze nie mial mojego nr (taaaaaa....jasne :] )

A ze jest idiota pisac Jemu nie musze bo to jest niepodważalny fakt :classic_cool: :P a ta wogole to nadal siedzisz w domu i dupy nie ruszysz?

taaa jasne ... :] "ja?" Nie , Twoj sąsiad :classic_cool: No najlepiej powiedziec ze sie do niczego czlowiek nie nadaje i nic nie robic . choc sie Tobie nie dziwie , ja tez juz nie nadaje sie do obcowania z ludzmi :O

A wogole to co robisz w ciagu dnia? pracowales kiedys? tzn wiem ze pracowales bo o ile pamietam wspominales ze wywalili Cie . Mozesz sprobowac gdzies indziej a nuz widelec sie uda :)

"i co to by niby miało dać ? większość ludzi się nie stara i im wychodzi" nie wiem co...zawsze mozna spróbować zlapac kontakt z ludzmi poprzez zaczynanie rozmowy :P Ja tam i tak Cie lubie bos nie glupi chłop :P

"Mozesz sprobowac gdzies indziej a nuz widelec sie uda " tylko gdzie? 😭 "awsze mozna spróbować zlapac kontakt z ludzmi poprzez zaczynanie rozmowy" i trzeba z nimi o czymś rozmawiać 😭 poza z góy narzuconym tematem na forum, albo takim jak powyższym offtopem, nie ma ze mną czym gadać sama pewnie miałaś o czym gadać z twoim nudnym facetem z uk?

"tylko gdzie?" to zalezy po jakim kierunku jestes :P "i trzeba z nimi o czymś rozmawiać poza z góy narzuconym tematem na forum, albo takim jak powyższym offtopem, nie ma ze mną czym gadać" ojej to trzeba samemu jakis temat wymyslic i zaczac rozmowe o jakis pierdolach :P "sama pewnie miałaś o czym gadać z twoim nudnym facetem z uk?" Nawet mi go nie przypominaj :O Na poczatku bylo tylko "czesc" "czesc" i spierdalał do swojego pokoju a mi sie nudzilo i brakowalo ludzi 😭 wiec sama go zaczepialam , poczatkowo opronie szlo ale potem jakos to bylo aczkolwiek to ja przewaznie nawijalam jak wariatka a On sluchal ,potakiwal i co jakis czas komatarz wstawial . No zdarzalo sie ze sam zaczynal rozmowe ale to bardzo rzadko i byly to rozmowy o dupie marynie :O

"to zalezy po jakim kierunku jestes " beznadziejnym albo beznadziejnym dla mnie i nic nie umiem :O "ojej to trzeba samemu jakis temat wymyslic i zaczac rozmowe o jakis pie**olach " to siępochwal o czym rozmawiasz z nowopoznanymi ludźmi :P "Nawet mi go nie przypominaj Na poczatku bylo tylko "czesc" "czesc" i spie**alał do" czyli jak byście razem nie mieszkali to nic by nie wynikło 🖐️

Brzydula -dziekuje 🌼 Beznadziejny-> Tobie to wszytsko jest beznadziejne ,nawet studia ktore sam sobie wybrales :P a czy by nic nie bylo? no nie wiem... jak sie poznalismy a nie mieszkalam z Nim to gapil sie na mnie jak szpak w pi*** ale jakby nie patrzec dziewczyny mial : jedna faktycznie tez mieszkala z Nim a druga nie wiec jakos musieli sie spotkac , nie? Kiedys zapytalam Jego dlaczego nie odzywal sie do mnie jak sie wprowadzilam i wiesz co powiedzial? ze musial sie przyzwyczaic do mnie :D Tym tekstem mnie rozwalil badz co badz cos w tym jest bo potem sam zagadywal , zaczepial itd wiec moze na poczatku faktycznie mnie sie wstydzil :D

Nie rozumiem ludzi ktorzy ida na studia na kierunki ktore ich nie interesuja , toz to samobojstwo...po co uczyc sie i meczyc skoro potem trzeba w tym dalej siedziec ? :O Bylo isc na takie ktore by Ci odpowiadaly :P

Posiedzialabym jeszcze na tym przekletym forum no i z Toba ale ide na film , moze jakis ciekawy bedzie i wciagajacy :) milego wieczoru i 3maj sie rybko 🌼 🖐️