Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miika111113

Nadżerka.. pomocy!

Polecane posty

Gość Miika111113

Drogie Paanie mam problem. byc może ktoraś z was miala juz kiedys podobna sytuacje? Otoz ostatnio poraz pierwszy poszlam do ginekologa w przychodni panstwowej. Pani byla baaardzo niemiła i stwierdzila ze mam duuza nadżerkę. Przepisala mi glubulki dopochwowe Albothyl. Mam je brac co drugi dzien na noc i przyjsc na kontrole za 2 miesaice. Jednak kuracja tymi glubulkami wyniesie mnie ok 200 zl i niebardzo mnie na to stac:( Zaczynam sie bac ze pani specjalnie przepisala mi te leki bo jestem mloda a one sa drogie? czy taka kuracja pomoze? czy wogle mam niezabierac sie za to i niewydawac niepotzrebnie pieniedzy? a jesli zdecydowalabym sie na zabieg wymrazania to cczy bylby on bezplatny? czy robi sie go od reki w gabinecie? czy tzreba by bylo zawiadomic o tym rodzicow?( mam 17 lat i rodzice neiwiedza o moim probpemie gdyz niemoge z nimi pogadac na takie tematy) Pomozniee mi niemam sie do kogo zwrocic:( Prosze o odpowiedz..:**

Gość nooooooooooo
miałam nadżerkę po porodzie,poszłam wypalić do ginekologa,nie bolało aż tak jak poród :-p

Gość eiwong
lekarz mógł się pomylić,idż do innego!!!!!!!!!!!!!!

Gość noooooooooooo
tak też myślę skonsultuj z innym ginekologiem,bo raczej to po porodach się przytrafia.......

Gość Miika111113
Alee będe musiala placic dodatkowo za wizyte u prywatnego ginekologaa:( a jak sie okaze ze to naprawde nadzerka?? niestac mnie na takie kosztyy:(( jak to mozliwe zeby ginekolog sie pomylil w taiej sprawie? tylko spojrzala i z przerazeniem stwierdzilaa: boozee ale masz duza nadżerke!! niewiem co robic?!

Gość upssss
jesli zle sie czujesz przy tej pani dktor wybierz sie do innej, wcale nie musisz chodzic do prywatnego, moja ginekolozka jest calkiem za darmo, tez ma czasem humorki jak kazdy czlowiek, ale dobrze lezy. kiedy bylam na pierwszej wizycie tez sie denerwowalam i wydawalo mi sie ze jest niemila, ale coz, to tylko czlowiek. a Ty ze jestes mloda to moze dlatego tymbardziej z gory myslisz ze jestes na cos za mloda i dlatego ona taka dla Ciebie jest. jestes u lekarza ktrego zadaniem jest Cie zbadac i leczyc jesli cos jest nie tak. nie przejmuj sie zdaniem niezrownowanej pani doktor hehe. mialam cytologie i wyszla mi trojka, skierowana zostalam na wycinki z ktorych wyszlo cos niby nie tak a nic z tym nikt nie zrobil, zaczelam brac tabletki anty i po dwoch miesacach cytologia wynosila u mnie juz grupe pierwsza, czyli najzdrowsza, ale dopiero niebawem wybiore sie dowiedziec dlaczego te wyniki takie zroznicowane. a moze ktos z was wie czy tabletki anty moga poprawic wuynik cytologii?

do Miika 111113 witam! teżmiałam nadżerkę i miałam zamrażaną,potem przez 6 tyg.zero sexiku i wodniste upławy. te leki ,o których piszesz -albothyl- brałam po zabiegu ale z zabiegujestem zadowolona i cytologięmam I Zamrażanie w gabinecie rywatnym kosztuje ok 2oo zł :(( z tego co się orientuję na fundusz jedynie zabieg w szpitalu ( skrócenie szyjki macicy ) bynajmniej mi tak zaproponowano, więc poszłam prywatnie na zamrażanie

Gość pepea
Ale czemu nie mozesz pogadac na "takie tematy" on jest taki sam jak inny, nadzerke ma co 2 kobieta , to nic wstydliwego tak samo jak zapalenie gardla!!! pogadaj z mama to chociaz da na lekarza, przelam lody i nie wstydz sie bo nie ma czego.

Gość Miika111113
Dziekuuje Wam za pomoc:** czyli chyba jedak wstrzymam sie z przyjeciem albothylu i poszukam innej pani doktor

zmien ginekologa, w takich sprawach warto konsultowac i chociaz raz wydac kase na prywatnego dobrego lekarza!

Gość mam taki sam problem
tylko ze mi ginekolog powiedzial ze jest ona jeszcze nie tak grozna i na razie nic nie trzeba z nia robic, powiedzial tez ze bardzo wiele mlodych dziewczn tak ma (ja mam 18lat)

Nadżerkę miałam kilka ładnych lat ,dopiero po drugiej ciązy zaczęły się upławy i lekarz podjął decyzję o zamrażaniu ,ale oczywiście konsultowałam też z innym.

Gość Miika111113
hmm tylko zastanawiam sie czy same lekarstwa tj glubulki dopochwowe wystarcza aby ja wyleczyc :( kkurcze czegos innego sie spodziewalam po mojej pierwszej wizycie u ginekologa:((