Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

jak się ubrac na egzamin maturalny?

Polecane posty

W maju czeka mnie matura. Wiem ze strój na egzamin musi być oficjalny, ale co założyc zeby wyglądac jednoszesnie stylowo i elegancko? Myślałam o szarej spódnicy ołówkowej i do tego koszula z kr rękawkiem z żabotem. Moze wy macie jeszcze inne propozycje? Uwagi w stylu \"wracaj do książek\" proszę serdecznie zachowac dla siebie, wiem jak wazny jest ten egzamin dlatego ucze sie solidnie

Gość vódka
kurcze mam ten sam problem bo tez mam mature i wlasnie dzis gadalysmy z dziewczynami co pasuje załozyc np na ustna ja myslałam o połoczeniu np jakiejs eleganckiej bialej bluzki i do tego spódnica z wysokim stanem?

tez planuje załozyc spódnice z wysokim stanem. typowe \"garniturki\"- komplet spodnie lub spódnica plus marynarka jakoś do mnie nie przemawiają... Moja druga opcja to czarna dopasowana sukienka tuba, typowa mała czarna plus jakiś żakiet

Gość Kocyk
Ja byłam w czarnej ołówkowej spódnicy i białej koszuli z krótkim rekawkiem.Bez szaleństw,jak połowa szkoły :P Za to przychodziłam zawsze trampkach i bluzie z biedronki :P,zawsze napadały mnie nauczycielki,a ja rozpinałam bluzę pokazując,że pod spodem mam koszule i otwierałam torbę z eleganckimi butami :D Ale stres był to dla mnie okropny,i tak byłam roztrzęsiona a tu jeszcze uwagę zwracają.

Gość vódka
no cos w ten desen z taka bluzeczka a i do mnie tez nie przemawiaja takie garniaki a co do malej czarnej z dodatkami hmm no mozna pomyslec;)

boje sie troche ze bede wygladac jak połowa szkoły no ale trudno, w tej konwencji duzo zaszalec nie moge :)

Gość vódka
nie wybieg mody nie rozumiesz ze chodzi o to zeby wgladac kulturalnie i schludnie? stoisz przed komisja i nie chcemy przesadzic i wygladac jak wypindrzone lale z tipsiakami tylko szukamy porady w czym lepiej a ty odrazu z wybiegiem mody? jesli dla ciebie to jest wybieg mody czarna spódnica i biala bluzka to pozdro666!

Gość no dobrze ale
jezeli same rozumiecie ze ma byc schludnie, skromnie i nie jak na wybiegu, to nie wiem w czym macie problem? :| No ubierzcie sie elegancko i juz.

ale "elegancko" nie oznacza tylko czarnych spodni w kant i białej koszuli. mozliwosci jest duzo i dlatego dziewczyna prosi o porady

Gość ja byłam w skórzanej garsonce
elegancko i poiagajaco zarazem