Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiczna tortura orencz

Jest ktos z lodzi? Potrzebuje rady!

Polecane posty

Chodzi o impreze urodzinowa dla ok 8 osob - gdzie mozna taka zrobic? chodzi mi o jakas fajna miejscowke; kaliska juz rzygam, miejsca w ktorych spotkam gimnazjum w stylu heaven i honybony mnie nie kreca. Moze macie jakies sprawdzone kluby, hm?? Zeby mozna bylo potanczyc ale i odsapnac przy fajnym stoliku niekoniecznie pod glosnikami;)

wiesz mam ten sam problem;) mało w łodzi w gruncie rzeczy fajnych miejsc moze bagdad?? czekolada dla bananowych dzieci:O jakies studenckie:P futurysta albo zapraszam do cottona w piatek na caraoke;) zawsze dobra zabawa;) moze riff raff.chcoiaz mnie nie odpowiada za bardzo najlepiej kaliska ale skoro juz rzygasz:P to nie wiem:D odradzam pewex muzyka fajna...ale ostotanio ochroniarze mało nam kolezanki nie pobili:O:O

myslalam o pewexie, niestety wsrod grona 24latkow bedzie jedna 18stka - odpada. cotton - gdzie jest?? Jest jakas sala do tanczenia i osobna do siedzenia czy wszystko razem? placi sie za wejscie czy nie?? Z nieba mi spadlas, dzieki;) riff rafa nie lubi moj facet a to jego urodziny wiec odpada;)

nie cotton to pub :) nie tanczy sie chyba ze towarzystwo jest mocno wstawione;)hehhe ale polecam jak cos;) wiesz pewex sadze jak bedzie jedna 18latka to spokojnie was wpuszca raczej nie zrobia problemu jak sie w tłum wbije;) a moze do plastyków jest mała sala do tanczenia muzyka taka do zabawy w sam raz i mozna posiedziec bo sporo stolików jest;) a fabryka? kiedys tam było fajnie ale dawno nie byłam pomysle jeszcze w sumie w łodzi tyle miejsc a jak człowiek chce gdzies isc to nie ma:P a kaliska jest niezawodna i najprzystojniejsi mezczyzni z całej łodzi sie tam schodza:P

to prawda ale co z tego skoro wszyscy to geje?:D plastykow nienawidze z calego serca, kiedys byla tam beznadziejna obsluga i zrazilam sie do konca zycia;) w fabryce - sala 70m2 i 3stoliki na krzyz:( wiem ze marudze, ale naprawde nie ma gdzie isc w tej lodzi:O w kazdym razie dzieki za pomysly, chyba mnie skusi ten cotton:D al to dopiero w przyszly piatek i tak;) pzdr i dzieki raz jeszcze😘

nie wiem moze dublin....chcoiaz dla mnie to towarzystwo troche zulerskie ale jak idziecie sie pobawic to mozna przezyc;) nie idzcie do blow...straszna zulerni pełno dresów i chamska techniawa....ale wystrój fajny;) bagdad juz mówiłam .... co jeszce ?:P nie wiem czy rademenes podobno jest fajnie ale nie byłam tez pub i mozna potanczyc a moze siódemki czy irish pub? karczma?

ale zapraszam hehe do cottona ja bywam co tydzien;) prawie moze za tydzien wpadne tez;) heh mam stały zespół Siwa band:P jak cos to pomyśle jeszcze rezydencja.ale to jak czekolada..:O:O nie mój klimat