Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz85

POZYTYWNE MYŚLENIE - tylko pozytywnie

Polecane posty

Jak w temacie :) Jest to temat dla ludzi, którzy znają działanie umysłu i chcą rozmawiać o pozytywnych aspektach swego życia, a nie negatywnych i bez kłótni :P. Wszelkie pytania dotyczące pozytywnego myślenia kierujcie dalej tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=17010 , a w tym temacie starajcie się skupić tylko i wyłącznie na pozytywnym myśleniu. Ok?

Gość zabeczkaaaaaa
u mnie nie dziala jakmysle dobrze jest zle jak mysle zle jest dobrze

Gość abrakadabraa
Na czym niby polega ta negatywność? Na biadoleniu i braku tolerancji? Przecież to takæe esencja ludzkiej natury i może właśnie topick o pozytywnym myśleniu ma uświadomić ludziom pewne sprawy,choćby nawet kosztem wymiany zdań.Podkreślanie,że coś jest -negatywne-to mega zasilanie i świadczy tylko ,że sam postępujesz sprzecznie z głoszonymi poglądami.Jeßli pewne wpisy cié denerwujá to je omijaj.

A tutaj powtórzę... Łukasz pisałeś kiedyś o systematyczności ,w pewnym sensie jestem, nie polega to co prawda na codziennej systematycznej lekturze lecz ćwiczę dzień w dzień sposób sego myslenia, spokojnie, powoli, trwa to ponad rok, niemam większych wzlotów czy upadków, powolutku , cierpliwe do celu . na poczatku swej drogi zachłystywałam się zebranymi wiadomościami , popadałm w stany euforii a później a póżniej wielkie bęc. Tak więc systematyczność ( jakkolwiek kto ją pojmuje) jest wskazana :) A i codziennie dziękuję i mam z każdym dniem więcej powodów do podziękowań 🌼 Pozdrawiam wszyskich.

zabeczkaaaaaa u mnie nie dziala jakmysle dobrze jest zle jak mysle zle jest dobrze działa to są twoje przekonania wszystko na odwrót zrobiłaś przekonałaś podświadomość ze jak myślisz ze nic nie będzie wychodzić to będzie wychodzić u ciebie wszystko na odwrót jest

Gość pozdrawiam wszystkie was

Gość uuuupppuuuuuuuppppppppppppuuuu

Gość było miło ale sie skończyłó
podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam