Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ayoayo

jak mam rozumieć ten wpis?

Polecane posty

Gość ayoayo

pewna osoba pod zdjęciem na którym jestem z moim facetem napisałą: ładna para może coś z tego będzie nie wiem jak mam to rozumieć bo jesteśmy zaręczeni (data ślubu narazie bliżej nieokreslona), jesteśmy razem od 3,5 roku (i ta osoba o tym wie) a pisze taki tekst- może coś z tego będzie dziwnie sie poczułam jak to przeczytałam. jak wg was powinnam to rozumieć?

jA BYM SIE GRUBO ZASTANOWILA CHOCIAZ MOZE TO PROWOKACJA :p

Gość kkkkkkkkkkkkknjiiiiiiiiiiii
zapytaj te osobe i wszystkiego sie dowiesz

Gość kap rysek
wg mnie życzy wam źle. Sarkazm się z tego komentarza wyłania.

Gość ayoayo
ale ta osoba nie jest mi osobą bliską, właściwie to bardziej ktoś od rodziny mojego faceta (ale nie jego rodzina, tylko znajoma rodziny). też wyczuwam sarkazm:O ludzie są złośliwi.

Co wy wypisujecie. Moja pierwsza mysl to bylo: acha, moze cos z tego bedzie czyli ze wezma slub. Moze, bo jeszcze nikt nie zna terminu prawda?

Gość ayoayo
no tak nikt nie zna terminu. może jest tak jak mówisz i ta osoba nie miała złych intencji, ale wyczułam sarkazm...

Gość makabreska
mnie na mysl pierwsze przyszlo ze juz kiedys ty lub twoj facet byliscie zareczeni z innymi osobami i jakas nie potrafiaca sie opanowac plotkara swoim ironicznym w wydzwieku komentarzem chce wam "dowalic" ze mooooze w koncu sie ustatkujecie...ludzie sa wredni i beznadziejnie zazdrosni az szkoda slow

moze to znaczylo " moze sie pobierzecie" i moglo to byc w sensie pozytywnym. nie ma co przesadzac i osadzac na 100%

Niektorzy tacy sa, nie umieja zbytnio sie wyrazac.Wiesz, tacy "disco boys", ktorzy maja w slownictwie "foczka", "laseczka" itd. Jest tez pozytywny tekst:"ladna para". Ale, z drugiej strony, nie znamy charakteru tej osoby...

Gość ayoayo
ja byłam kiedyś zaręczona z kimś innym, ale mój facet nie. i raczej wątpie żeby ta osoba o tym wiedziała. moze chodziło jej o to, ze jesteśmy razem 3,5 roku a jeszcze nie wzieliśmy ślubu...pewnie starą dewote to gryzie:O

Gość ayoayo
Maskopatol masz racje, nie powinnam osądzać bo może ta osoba miała dobre intencje tylko ten wpis jest taki dwuznaczny, ale mimo wszystko trąci mi to złośliwością...wie jak długo jesteśmy razem i pisze że MOŻE coś z tego będzie.jakbyśmy znali się 2 miesiące

a moze po prostu niefortunnie dobrala slowa, a intencje nie byly zle. nie ma co sie wkrecac i myslec negatywnie

Gość ayoayo
może, ale intuicja mi podpowiada, ze to miał być pozornie miły tekst (ładna para) a tak naprawdę chciala nam dosrać:O

Gość ayoayo
czy ktoś sie jeszcze wypowie?

Gość ayoayo
może dzisiaj ktoś się wypowie?

Gość ayoayo
oczekuje co najmniej 100 - 200 wpisów, lubię kazdą duperelę rozstrząsać tygodniami