Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AriAnA 007

Ktoś ma jakiś pomysł???? Jak sie tego pozbyć???

Polecane posty

witam wszystkich. mam pytanie? czy można w jakiś sposob pozbyć sie piegów? a jeśli nie ma takiej mozliwosci to chociaz z mniejszyc ich widocznosc???

Gość ghfgcjgj
Po pierwsze - smarować cytryną, ale REGULARNIE. Po drugie - NA TY CHYBA ZWARIOWAŁAŚ!! Ja mam kilka piegów na nosie i policzkach i tyo tylko po słońcu, MARZĘ, ABY MIEĆ WIĘCEJ, piegi są piękne, w życiu widziałam tylko jedną kobietę, która wyglądała nieładnie, jakieś takie nieładne były jej piegi, nierówno rozsiane, niepasujące, brzydki kolor...ale cała reszta - COŚ UROCZEGO!

Taaa wszyscy mi mowia ze piegi sa sliczne dodaja uroku itp... ale mi sie nie podobaja!!! mowi sie ze jak ktos ma np krecone wlosy to chce proste itd... tak jes tez z piegami ...podobno mozna posmarowac sokiem z cytryny ale tak za bardzo w to nie wierze. ..

tak szczerze to tego laseru bym sie troche bała... kiedys chcialam je zetrzec pumeksem ale tego nie zrobilam... :) widzialam program z taka dziewczyna ktora wlasnie w ten sposob chciala sie tego pozbyc i ciesze sie ze jednak mnie cos od tego odsunelo

heh ja po umyciu mam loki a 2 dni potem juz zwykle fale:) mowia ze ladnie mi w prostych... :)

no cos ty, laser bezpieczny jest, duzo osob to robi, ja tez chodze na laser ale na depilacje i uwazam, ze ejst to wynalazek wrecz cudowny i ciesze sie, ze ludzie mja mzliwosc korzystania z tego cudu nauki :)

DZięki :) wyczytalam tez ze piegi znikaja wiec moze obejdzie sie bez laseru :) ale cytryne jednak uzyje :)