Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adsgggghg44

jaki jest sredni obwod penisa ?

Polecane posty

Gość zupa pomodoro
Temat dla gimbazy tzn. 11-12 latkow bo kazdy ma dlugiego min. 18-19 cm i 15-16 cm obodu. Buhahahahahahahahaha ......... ten, ktory tak pisze to ma olowek w majtkach

Gość gość
Powyzej 14 cm ? Ja mam nadzieje, ze moj przyszly chlopak bedzie mial ok 11 -13 cm obwodu. Powyzej 13,5 nawet nie ma mowy o oralu, nie bylabym w stanie tak szeroko otworzyc ust ( szczeki). Nie mam pojecia jak inne dziewczyny to robia, ze mieszcza powyzej 14cm

Gość gość
Żeby kobieta mogła osiągnąć orgazm pochwowy, penis musi być gruby. Minimalnie 13,5 - 14 cm w obwodzie.

Gość gość
Penis nie musi być długi. Ważne żeby był gruby, tzn. taki żeby z trudem mieścił się między wargami sromowymi mniejszymi.

Gość gość
A może zamiast martwić się obwodem,czy wystarczy tyle centymetrów czy nie wystarczy to kobieta poćwiczyłaby mięśnie Kegla ?

Gość gość
ale czy na penisie powyzej 13,5 cm mozna wykonac fellatio? Szczeka normalnie otwiera sie na 4 - 5 cm (od konca gornych zebow do pocztku dolnych). W takim razie penis ok 13,5 - 14cm obwodu moze zostac lekko zahaczany zebami, a powyzej 14cm to juz w ogole nie przejdzie przez zeby, a przynajmnie zostanie niezle porysowany zebami. Na prawde wasze partnerki mieszcza takie grube penisy w ustach?

Gość gość
muuu muuu muuuuu ale bym muuuu

Gość gość
Z takiej odleglosci to i moj wyglada na giganta

Gość gość
No który tu nie ma takiego giganta,wszyscy mądrzy ...Ten ostatni nie jest za wielki,ale ładniutki :)

Gość gość
niski poziom dyskusji . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . niski poziom

Gość Nekoś
Tylko k***y patrzą na rozmiary :)

Gość gość
lololo

Gość gość
analfabetyzm matematyczny tu panuje, że aż przykro!!!! Proponuję debile seksualni operować średnicą wyrażoną w Podaję ciemniakom wzór trygonometryczny: O=2pir I tak: ch*j o obwodzie 16cm będzie miał średnicę: O = 2pir 16 = 2 x 3,14 x r r = 16 : 6,28 = 2,54 , zatem średnica takiego c***a wynosi 5,08 !!!! jest to średnica jak u ogiera 2-letniego Czym tu się chwalić, taki ch*j to ból dla normalnej kobiety!!!! Mężczyźni z takim grubymi c*****i do stajni zarodowej dla klaczy s********ć.

Gość gość
Mój ma dł 22cm grubość 16

Gość gość
mój ma 10 cm długości i 9 cm obwodu

Gość rertyu54t7
Dnia 27.03.2013 o 15:09, Gość wystarczy 13-14 długości napisał:

i 13 obwodu

ja mam 11dl i gr12

Gość wab

mój ma 16.6cm obw. i uważam ze jest za  gruby