Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majuniama

striptiz dla ukochanego

Polecane posty

Gość BikiniKill
Ale jak ja nawet nie potrafię tanczyc na dysce to ciekawe jak mi wyjdzie striptiz :PP

Aee zgadzam sie ze tanczyc babka nie umie, ruchy wogole ma jakies dziwne wogole trudno to nazwac striptizem jezeli ona od poczatku jest rozebrana ale kilka \"ruchow\" mozna byloby skopiowac,temu facetowi tez chyba sie nie spodobalo haha BikiniKill wydaje mi sie ze tu nie chodzi o taniec tylko ruszanie sie, w dodayku musi byc to sexi, wiesz mizianie sie rekoma po ciele, potrzasanie tylkiem kilka wypiec przy tym po kolei zdejmujesz ciuchy i juz hmm teoretycznie brzmi to niezle ale jak zrobic zeby nie wypasc tak idiotycznie jak ta bavbkaz filmu?

Gość BikiniKill
Może nie tyle co o taniec ale zmysłowe poruszanie się :P ze mnie to taka kłoda troszkę :D

Gość majuniama
no i jak Ci poszlo? Bikini bo ja tylko sciagnelam bluske a moj facet wzial mnie na rece i zaniosl do lozka takze zaden striptiz nie wyszedl:D

Gość ja robilam
striptiz mojemu facetowi wiele razy, raz na koniec naga połozyłam sie na podłodze wijąc sie masturbowałam a on był zachwycony, teraz wciąż mnie błaga o coś takiego :)