Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrzasnieta programem...

chwila prawdy -dzisiejszy odcinek 26.03.2009

Polecane posty

szkoda mi tej wlascicielki salonu pieknosci, bitej przy dzieciach i zdradzana przez meza - chama. To nie jest facet tylko gnida. Kobieto otrzasnij sie i odejdz od tego typa, bo jestes swietna, piekna, dobra matka i zona, a Twoj pozal sie Boze maz to niedojrzaly emocjonalnie gnój! Najsmutniejsze jest to ze nic nie wygrala bo zle zrozumiala ostatnie pytanie, i to nie jest tak ze zycia sobie bez niego nie wyobraza, tylko ze nie wyobraza sobie jakie to zycie bedzie, bo nie jest samodzielna finansowo. A ten palant nie potrafi utrzymac przy sobie kobiety inaczej jak tylko szantazujac ja ze zostanie bez srodkow do zycia. I to zalosne uzycie przycisku! Cala Polska i tak sie dowiedziala ze ja bijesz palancie, wlasnie przez to ze nacisnales. Bic ci nie wstyd, ale przyznac sie juz tak! Wiecie co? I tak sobie mysle, ze takich chamow po swiecie chodzi tysiace i pewnie kazda z nas zna choc jedno malzenstwo, w ktorym maz tak traktuje zone. Szkoda gadac...

Wiecie co, ja na miejscu tej bitej kobiety sama bym takiemu kolesiowi przywaliła... może nie jestem silna ale za to zawzięta. I to samo polecam każdej poniżanej kobiecie: odwet!

Gość najlepiej
Na szczęście nie znam takiego małżeństwa. Ale chamów nie brakuje, to fakt :( Programu nie widziałam, ale po tym co przeczytałam na kafe, zastanawiam się czy to wszystko prawda. Myślicie, że taki koleś poszedłby do takiego programu, żeby publicznie opowiadać jak traktuje swoją rodzinę? No i kobiety tez przeważnie wstydzą się tego, że są poniżane.

Ja sądzę, że pierwsze odcinki są ustawiane, a rzekomi uczestnicy to wybrani na castingu "aktorzy". Tak przynajmniej robi się przy realizacji różnych teleturniejów. Dopiero kolejne odcinki (jeśli oglądalność jest w miarę wysoka) są już z prawdziwymi uczestnikami. Co nie zmienia faktu, że sytuacje takie jak przedstawiona w dzisiejszym odcinku zdarzają się naprawdę. To tak jak na kafe: ktoś robi prowokację, inni się nabierają, ale zawsze można wysnuć z tego jakieś ciekawe wnioski, jeśli czyjaś sytuacja jest analogiczna do przedstawionej.

Gość najlepiej
No, że takich małżeństw nie brakuje, to akurat pewne.

Gość fgregtergaAErgte
wlascicielka salonu pieknosci jest zalezna finansowo od meza?????????

Gość cebula cebula
to moment prawy a nie chwila prawdy. pomyslcie jak on jej wleje jak wroca do domu. szkoda mi jej. ciekawe jakie by bylo pytanie za 250 tys

Gość fdsvdfcv
zaozylam topik na "tv,kino"o tym programie bo tez jestem wstrrzasnieta! i to na bank nie byli aktorzy a ludzie wzieci z ulicy!dziewczyna poszla tam by pokazac temu palantowi ze nic nie ma do ukrycia,pokazac w koncu co naprawde czuje!!! wydaje mi sie ze ostatnie pytanie dobrze zrozumiala...tylko jak to prowadzacy powiedzial:ona podswiadomie i tak mysli swoje.. mogla wygrac kase i zostawic tego gnoja! Dziewczyno!nie masz sobie nic do zarzucenia!wyszlas z twarza z tego programu w przeciwienstwie do Twojego meza!

Gość najlepiej
a o co chodziło z tym ostatnim pytaniem?

Gość fdsvdfcv
no zalezna ,zalezna......moze rozchodza sie i zabiara jej salon?bo "jego"?co w tym dziwnego?ona go tylko prowadzi..nie wiemy kto zgarnia kase itp...jak facet ma pieniadze to gdyby chcial to by ja udupil...taka prawda:(bez kasy dzis nic nie zdzialasz...

Gość Alelala
Pytanie było, czy wyobraża sobie swoje życie bez męża. Odpowiedziała, że tak i okazało się to kłamstwem. Czyli biedna nie wyobraża sobie życia bez tego dupka. Przykre.

Gość gerda zola
ale kobieta naprawde fajna, ładne oczy, uczciwa, dobro od niej bije a ja mam dobrą intuicję. Dużo kobiet w Polsce ma taki los - są dzieci ,ona wychowuje, mąż zarabia.Nie odejdzie bo kocha i tkwi w tym z takim potworem.Taka żona to skarb i jak faceci nie doceniają , straszne :-O nie oglądałam od początku było że ją zdradza ?

Gość luuulalu
Ja mysle, ze jak ona wroci do domu, po tym co powiedziala to mezulek ja spierze na kwasne jablko. I tyle dostanie za szczerosc.

co za ludzie... program nie ma nazwy "Chwila Prawdy" bo to zupełnie inny program, tylko "MOMENT PRAWDY". Autorko topiku zanim coś napiszesz przemyśl to.

Gość fdsvdfcv
ale szacuneczek dla Chajzera-delikatnie dawal do zrozumienia temu dupkowi ze jest ostatnim chamem,cynikiem i bucem! albo jak powiedziala,ze maz jej nie zna...ze jest spokojna dziewczyna...debil na sile chce z niej zrobic pewnie kogos innego:( a to normalna kobieta:(boooosz,niejeden facet marzy teraz o tej dziewczynie....a ona przy takim....!!!!! moze teraz pojawi sie ktos w jej zyciu znajac cala sytuacje? mam nadzieje...

ogladalam z tego wynika,ze ja zdradzil i potrafi uderzyc.tyle biedna odpowiadala i nic nie wygrala

Nie bylo do konca pytania czy ja zdradza, ale bylo otym ze go sledzila i to z powodzeniem. Wiec jakie to powodzenie moglo byc? Facet byl bardzo cyniczny. Bylabym bardzo zdziwiona gdyby byla to ustawka, tzn aktorzy. Ta kobieta byla bardzo zdeterminowana i poszla tam nie dla kasy, ale po to by jej niemy krzyk byl w koncu uslyszany. Ale przede wszystkim to ona musi uswiadomic sobie ze z tego zwiazku juz nic nie bedzie, bo ten facet nie nadaje sie do zadnych zwiazkow. Przezycie z tym damskim bokserem 15 lat to juz mistrzostwo swiata, ale takim kobietom trudno odejsc, bo one pielegnuja wsobie ten bol i sa cierpietnicami. Wiem cos o tym, bo sama przez 3 lata bylam w takim chorym zwiazku...

Gość gerda zola
może jakby wygrała 250 tys to by odeszła od niego szkoda że przegrała a ja wiedziałam że powinna odpowiedzieć że nie wyobraża sobie życia bez męża - znam ten syndrom biednej uzależnionej od potwora

Gość hyerh
fff