Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1985

Troje, proszę o rade

Polecane posty

Gość Ona1985

Hej, mam męża, lecz niedawno w moim życiu pojawił się facet, którego kiedyś kochałam. Teraz wróciły wspomnienia, on chce być ze mną. Kocham obu, jemu to nie przeszkadza, że mam męża. Chcę być ze mną w tajemnicy, by nikt nie wiedział. Jak myslicie, co mam zrobić?

Zyc prostym zyciem, nie komplikowac. Niejasna sytuacja Cie nie uczczesliwi. Juz samo namiawianie do ukrywania, nieszczerosc nie doprowadzi do niczego dobrego. Mowisz ze kochasz a meza chcesz oklamywac. Jesli ich posregregujesz to bedzie tak, ten do tego, ten do tamtego, temu mowie to albo tego nie mowie. To Nieszczerosc a nie ew. zdrada zniszczy Twoja milosc, czyli to co chcesz dodatkowo zyskac prawdopodobnie utracisz podwojnie. Milosc nie oznacza automatycznego bycia razem. Poza tym nowy parner Cie nie kocha skoro namawia Cie do zdrady, ktora Cie w koncu zniszczy.

Gość betii 666
Zgadzam sie w 100 % ze " utracisz podwojnie"...Przemysl wszystko spokojnie bo niearto komplikowac sobie zycia.Musisz wybrac TYLKO jednego z nich-zycie na dwa fronty nigdy nie przynosi niczego dobrego,uwierz.

Gość nie rozumiem............
kochasz męża, i facet ktorego kochałaś kiedyś, jak ten facet się odezwał to ot tak od razu go pokochałaś znowu ... czyli jestes bardzo kochaliwa :) A może ty nie potrafisz kochać ? Może ty nie wiesz co to znaczy kochać ? Myslę, że ty kochasz tylko siebie ... Dla mnie sprawa prosta, chcesz zniszczyć swoje małżeństwo to zniszcz, dla mnie jest jasne , że twój były facet na pewno ciebie nie kocha, dla niego liczy się tylko sex bez zobowiązań, jak wobec tego on wart jest ciebie to ... twoje życie i twoja sprawa