Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1985

Kochanek?

Polecane posty

jestem po rozwodzie sporo przeszłam w tej chwili wiem że nie jest się czyjąś własnością i że życie ztawia zakręty tutaj nikt za ciebie decyzji nie podejmie masz prawo do decydowania o swoich potrzebach jednak my kobiety nie potrafimy zdradzić bez uczuć i to jest niestety problem jeżeli się angażujesz w drugi związek niszczysz to co zaczełaś 7 miesięcy temu....to twoje życie i twoje sumienie to ty będziesz z tym żyć...

laleczkaZpudełeczka - piękne słowa, na pewno dobrze to przemyślę, zastanowię się milion razy zanim zdecyduję się na zdradę

Gość ona prawdziwa 1985
nędzny podszywie hahaha bardzo zabawne. dzięki za rozwalony temat:/

nie wiem co ci powiedzieć sama jestem w chorej sytuacji ja zdradziłam nie męża, ale kogoś dzięku komu odrodziłam sie na nowo... czy żałuję? na razie nie bo nie ponoszę konsekwencji bo nic nie wyszło na jaw ale jeżeli tak by się stało wiem że dużo bym straciła.

ona prawdziwa 1985 - nie rozwalaj mnie,, nikt nie uwierzy że jesteś tą prawdziwą, zresztą znasz prawdę i wiesz ze to ja, może cię to bawi ale nikt cię nie czyta, podszywów nikt nie czyta, idź dziecko spać i nie zawracaj głowy jesli nie chcesz udzielać się na forum jako Ty, tylko się podszywasz

Gość damian34costam
jak mie się coś podszyło to olałem i przepiłem ;)

laleczkaZpudełeczka - nie wiem sama co zrobię, wiem że decyzja nalezy do mnie, ale chyba musiałam się wygadać, dlatego napisałam, nie miałam komu się wyżalić i wiecie co? Teraz mi lepiej. Muszę tą całą sytuację przemyśleć i przeanalizować. Ja wiem,że mogę dużo stracić, zdaję sobie z tego sprawę.

denerwuje mnie już ten podszyw, ale uparty, i bezczelnie wmawia, że to ja się podszyłam i przekonuje wszystkich, żeby nie czytali tego, co piszę, obłęd.

laleczkaZpudełeczka - dziękuję, ja też mam nadzieję, że podejmę taką decyzję, której nie będę załowała nawet za 50 lat.

Gość damian34costam
Przestań myśleć. Przestań myśleć.... adin, dwa...tri...... Przestań myśleć. Idź na zakupy ;) Nie. No nie że na zakupach to wy kobitki bez myślenia ale coś w tym jest... taka terapia. Dziadek ... eee przejdzie... a Ojciec : tak, na dzieci.

Nie lubię robić zakupów, więc taka terapia na mnie nie działa.

Ok, już późno, lecę spać. Dziękuję wam wszystkim. Dobranoc, życzę miłej i spokojnej nocy.

Gość damian34costam
My to mądrzy możemy być, ale czy ten drugi i trzeci to mądrzy są. Bo to też jest ważne.

Gość ona prawdziwa 1985
rozumiem że masz dziką frajdę z wkręcania ludzi. znam to na kafe. na koniec rozmowy oświadczysz "hahaaha nabrałem was, prawdziwa ona już dawno poszła hahaha"/ super. to szyt twoich ambicji? specjalnie napisałam temat tak późno bo liczyłam że dzieciaki już dawno śpią ale niestety. nigdy więcej kafeterii dopuki ta banda uposledzonych podszywów tu jest:/

Gość damian34costam
Tak sobie rymując doszedłem jednak do wniosku że ten facio to dupek jest. Idzie na łatwizne(i nie piszę tutaj o tym o czym wcześniej pisałem) ... "w tajemnicy" co on... chce cię sprawdzić czy co ?