Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joahim i Anna

Będzie wesele D

Polecane posty

Gość Joahim i Anna

Mam taką prośbę o poradę w sprawie ślubu. Chcemy zorganizować. Ślub i przyjęcie weselne w okolicach Krakowa czy ktoś zna jakieś ciekawe lokalizacje? Proszę też o porady w sprawie samej organizacji:D Czy jeden dzień czy dwa czy orkiestra czy DJ jak to się teraz robi? Dzięki za pomoc :D

Gość Megie Railly
Gdzie zamieszkać po ślubie u mojego faceta czy u mnie? U mnie bieda jak piszczy. Ojciec nie żyje, matka na emeryturę przechodzi. Dom przedwojenny w stanie do remontu. U niego dom wolno stojący jednorodzinny. Wybudowany 10 lat temu. trzy segmenty. Dobrze urządzony Kwestia taka. Ja nie chcę zostawić swojej mamy samej po ślubie na pastwę losu, z drugiej strony u niego byłyby lepsze warunki do mieszkania. Ale nie chcę mieszkać z teściową, która może nam ingerować w nasze sprawy. Co robić poradzcie prosze bo oszleję Dzięki

Megie Railly a nie lepiej by było założyć własny topik? Teraz nie wiadomo komu doradzać.

Megie Railly Zamieszkajcie z mamą , ale uregulujcie kwestie prawne (tzn. własność ). Będziecie mogli się wykazać inwencją twórczą i sami tworzyć dom remontując go od podstaw. Jeżeli nie dacie rady, lub wolicie gotowe rozwiązanie, to zamieszkajcie z teściową.

Gość Joahim i Anna
a dlaczego z mamą? a nie z teściami? on pewnie chciałby u siebie

Gość nie bierzcie slubu i już

Gość xxxmaxiixxx
Jest taka fajna niedawno otwarta karczma,w Kocmyrzowie chyba. Teraz bardzo duzo wesel tam organizuja młodzi.