Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wombat...

Mój chłopak spał z innymi.Nie mogę tego przeboleć.

Polecane posty

Gość wombat...

Gość wombat...
Kosmicznie Właśnie,że nie miał żanych prze Babcią. Uwiwrz,że to jest możliwe.

Gość una
to powiedział, że nigdy mnie przy niej nie przytuli, żeby jej przykro nie było. hohohooh moim zdaniem mozesz szykowac sie na wypad hg

i nie czepiaj się! arabella nie czepiam sie ale... ale dla mnie literka s w słowie kosmicznie :D robi wielka roznice w słowie zmienia diametralnie znaczenie słowa :D

Właśnie,że nie miał żanych prze Babcią. Uwiwrz,że to jest możliwe wombat :D to jest wersja oficjalna :P

Gość wombat...
Hg Nie wyobraźam sobie takiej sytuacji szczerze mówiąc. Nie chciałąbym faceta,który zostawił kogoś dla mnie.

Gość una
] wombat... Właśnie zawsze marzyłam o czyms takim. Szczerze gratuluje. W mojej rodzinie są tylko takie związki,jedni dziadkowie 55 lat razem,drudzy 50,rodzice 30 lat. To dla mnie jest ideałem. Ideał juz siegnał bruku bedziesz jego szosta laska a on twoim jednym z wielu!!!!!!!!!!!

Gość hg
Una to byłojakieś 8 lat temu. Teraz jesteśmy od 8lat małżeństwem mamy 2 dzieci. Ona też wyszła za mąż i ma syna. Chciałam jednak pokazać jak było na początku:)

Gość Arabellllla
kosmicznie lepiej??? juz nie przesadzaj z ta literką:P:P:P:P:P:P:P:P liczy sie pochodzenie słowa:D:D:D:D:D komicznie, kosmicznie, komiczne - w sumie to przysłowek!!! wiec na jedno wychodzi :D:D:D

Gość wombat...

Gość una
hg to co napisałas to jakies chore dla mnie nie do przyjecia oznacza to ze on był zawieszony miedzy toba a nią

Gość ddfddfdfs
autorko wątku mądrą rade ci dam... piszesz, ze on jest mlody.... dalje piszesz, ze spal juz z 5! mi pierwsze na mysl co przychodzi, to ze to jakis dziwkarz... brzydzilabym sie tknąc takiego ;) a ty z nim jestes... a przeciez nikt ci nie kaze z nim byc ;) kopnij tego kurwiarza w tylek i psozukaj wartosciowego chlopaka! ktos mlody kto tyle juz dziewcyzn przelecial to na pewno nie ejst wartosciowy faceta, wierz mi i jestem pewna, ze bedziesz 6 w jego kolekcji, jak kopnie cie w tylek. pomijajac juz fakt, ze naprawde wartosciowy facet nie mowi z iloma spal i czy w ogole, zeby nie ranic tej drugiej osoby i zeby nie byla zazdrosna. pewnie jestes jeszcze bardzo mlodą i naiwną dziewczyną. ja jestem starsza od ciebie i radze ci go rzucic, bo to jest cos nie tak jak mlody chlopak juz z tyloma sie zabawial, ja bym sorry ale brzydzila sie takim gosciem. a zapewniam cie, ze sa wartosciowi faceci nawet co maja te 25 lat i sie szanuja i szmacą sie tak jak ten twoj. swoje drioga gdzie ty go poznalas? na dyskotece?

Gość hg
On nie zostawił jej dla mnie zostawił ją, bo jej nie kochał już. Mówił, że po prostu zaczął ją kochać, ale jak...siostrę? Nie czuł do niej nic poza przywiązaniem i przyjaźnią. Mieszkali razem. Mnie poznał po kilku mies>

Gość wombat...
Hg Rozumiem. Ale nie wiem czy przełknełabym taką sytuację. Widzisz jak mam teraz-facet zapewnia,że kocha,że chce się żenić ,itd. A dla mnie to jest nie do przyjęcia jak na razie. Jak to wszystko sie zaczęło,to myślałam,że z czasem przestane o tym myśleć,że zapomnę,że się pogodzę,itd. Ale jest coraz gorzej,juz dochodzi do tego,że sie go brzydze . :( Ta świadomość,że był z innymi,że je kochał,pieścił,całował... Masakra. :O

komicznie, kosmicznie, komiczne arabella naprawde nie widzisz róznicy w tych słowach ? :P:P:P

Gość una
no tak ale czemu cie nie chciał przytulic w jej obecnosci??? to nie jest normalne zachowanie

Gość una
wombat a ty z nim sypiasz??

Gość dojrzała panna
ja nie mam nic przeciwko pięknym związkom gdzie partnerzy są dla siebie tymi pierwszymi jedynymi i myślą że tak zostanie do końca życia ale nie wierze że w tych czasach w ich głowach nie rodzi się myśl jakby to było z kimś innym ????...to co nie znane zawsze pociąga nawet jeśli nie dopuścimy się zdrady fantazje mogą się pojawić a o takich fantazjach na pewno partnerowi nie będziemy opowiadały a i nasz facet nam nie powie że takie ma

Gość ddfddfdfs
nie szmacą* mialo byc ;) ja jestem z mezczynza dla ktorego jestem pierwsza, mimo ze nie byl juz taki mlody jak poznalam (nie mial juz 20 lat) i pwoiem ci, ze to ejst super uczucie. nie wyobrazam sobie byc z kims kto przede mna byl az z 5! jedną jeszcze bym przebolala, wiadomo kazdy moze sie pomylic, ale 5 to juz nie jest normalne. ty tez jak go poznalas to rozumiem, ze byl pierwszy dla ciebie. w ogole moglas od razu kopnac go w tylek i psozukac kogos dla kgoos tez bedziesz pierwsza, on pierwszy dla ciebie, a nie zadalas sie z takim za przeproszeniem byle gownem :o nie rozumiem ciebie, serio

Gość hg
Według mnie trzeba odciąć grubą krechą to co było od tego co jest. Jeśli on kocha ciebie, jesteś tego pewna, to nie ma się co zadręczać. Teraz liczysz się dla niego Ty.

Ale jest coraz gorzej,juz dochodzi do tego,że sie go brzydze . Ta świadomość,że był z innymi,że je kochał,pieścił,całował... Masakra miłosc nie zna granic :p co nie autorko ? :p

Gość hg
Una nie chciał przytulić, bo nie bo myślał, że może jej być przykro jak go zobaczy ze mną. Byliśmy wtedy parę mies po ślubie i byłam wciąży i myślałam, że go za to uduszę! Więcej to się nie powtórzyło

Gość ddfddfdfs
sluchajcie to, ze w mysli mozna sobie cos tam z kims innym wyobrazac to nic zlego, grunt, zeby miec szacunek do swojego meza czy zony i zeby skonczylo sie tylko na takim mysleniu a nie na prawdziwej relanej zdradzie ;) co do tego tekstu: "On nie zostawił jej dla mnie zostawił ją, bo jej nie kochał już. Mówił, że po prostu zaczął ją kochać, ale jak...siostrę? Nie czuł do niej nic poza przywiązaniem i przyjaźnią. Mieszkali razem. Mnie poznał po kilku mies>" kochana porazilas mnie swoją glupotą. przeciez od razu widac, ze ten facet to skurwiel i ze keidys ty uslyszysz od niego te same slowa!!!! jestem tego pewna i jeszcze wspomniasz to co ci napisalam! historia sie powtorzy bo jak facet jest dupkiem to kolejną dziewczyna tez sie znudzi, to tylko kwestia czasu. ktos tam wyzej madrze napisal, ze nie moglby byc z kims kto dla niego zostawil swoja dziewczynę. i to jest bardzo madre bo ktos kto zostawia jest zwyklym dupkiem i keidys pewnie zostawi ta nastepna dziewczynę i tak historia ciagle ebdzie sie powatzrac. a kobiety glupie naiwne i sie na to nabierają.... no ale keidys sam esie przekonają z jakim palantem mialy do czyenienia

Gość una
może jej być przykro??????????? a nie pomyslał ze tobie moze byc przykro????? ja pierdziele ale koles!!! Dla mnie byłby to juz koniec zwiazku!

Gość wombat...
On spał z 4,nie z 5 czy 6. Ma 25 lata. Ostatnią laskę poznał na jkims disco i od razu sie przespali. Co dla mnie jest zupełnie nie do PRZYJĘCIA. Znać się kilka godzin i zaraz bzykać! Zostali jednak para i byli razem rok. To mnie najbardzoej boli. Ktoś tu zauważył,że facet nie powinien mówić z iloma był,itd. To ja sama zapytałam,bo chcę wiedzieć takie rzeczy szczerze. Przecież to też się wiąże z moim zdrowiem,itd.

hg Według mnie trzeba odciąć grubą krechą to co było od tego co jest. Jeśli on kocha ciebie, jesteś tego pewna, to nie ma się co zadręczać. Teraz liczysz się dla niego Ty hg ale nie które kobiety ( jak autorka) probuja sobie spierdolic zwiazek z byle powodu :P czasami jest to inny błachy powód w tym wypadku mam y problem bo koles wczeniej spotykał sie z innymi :) a to ze moze byc czyły dla niej , kochac ja , wielbic ja i miec checi stworzyc z nia rodzine odchodzi w tym momencie na 2 plan :D wazniejsze jest umartwianie sie przeszłoscia :D

Gość hg
Co ty piszesz? Mamy dzieci, jesteśmy dobrym małżeństwem, mamy naprawde ciekawe życie pełne zaskakujących momentów i radości. Potrafimy śmiać się z siebie i zaskakiwać się ciągle czymś nowym. Małżeństwo, miłość trzeba pielęgnować, by się nie wypaliła, poza tym dzieci niesamowicie zbliżają. A teraz jesteśmy na etapie remontu nowo kupionego domu.

Gość ddfddfdfs
"Według mnie trzeba odciąć grubą krechą to co było od tego co jest. Jeśli on kocha ciebie, jesteś tego pewna, to nie ma się co zadręczać. Teraz liczysz się dla niego Ty." ty tez glupiutka jestes niesamowicie, naprawde nie moge wyjsc z podziwu... rozumiem pewne rzeczy mozna odciac ale jak facet w przeszlosci byl dziwkarzem to co myslisz? ze nagle zrobi sie z niego aniolek? moze na starość tak, ale teraz to malo realne. przeszlosc mowi o tym jaka bedzie przyszlosc czlowieka, a wierz mi jakies zmiany w charakterze to rzadkosc, chyba ze na gorsze ;) autorko watku zostaw go jeszcze raz ci mowię, to jak cie rzuci i przekonasz sie jaki to palant to tylko kwestia czasu. znudzisz mu sie w lozku, to uslyszysz do widzenia, czy warto bylo????

Gość una
wombat a on ciebie juz przeleciał???

Ktoś tu zauważył,że facet nie powinien mówić z iloma był,itd. To ja sama zapytałam,bo chcę wiedzieć takie rzeczy szczerze. Przecież to też się wiąże z moim zdrowiem ,itd. wombat idz lepiej na piwo z kumplami Marna podszywka koles :D innego wytłumaczenia dla tego zdania powyzej nie ma :D