Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wombat...

Mój chłopak spał z innymi.Nie mogę tego przeboleć.

Polecane posty

Gość una
hg moze i teraz miedzy wami jest ok ale po slubie miesiac napewno nie było!!!!!!!!!!!! jak miesieczny maz moze sie w ten sposob zachowac?????niepojete!

Gość wombat...
Una Nie,nie przeleciał. Ale wiem,że już tego bardzo chce. Czuję,że muszę szybko podjąć decyzję.Wóż albo przewóz. Albo z nim zostać albo uchować jeszcze moje dziewictwo dla kogoś innego. :P

Gość hg
Una, właśnie on nie pomyślał, że może mi być przykro. Faceci są nieskomplikowani. Dla niego było jasne, że skoro mnie kocha i wiem o tym, to nie ma sprawy. Zrozumiał jak mu wytłumaczyłam. A nia miałam zamiaru kończyć tuż po ślubie:)

Gość wombat...

Gość una
Una, właśnie on nie pomyślał, że może mi być przykro no widzisz ale pomyslał za to o niej ,ze jej moze byc przykro Czyje" przykro" była dla niego wazniejsze???JEj!niestety ty sie wtedy mało liczyłas i nie mow mi ze to jest normalne

Gość una
wombat -*--w takim razie odstaw go i po kłopocie

Gość wombat...
Kosmicznie To nie jest żaden podszyw.Czysta prawda.Mam taki dylemat i koniec,kropka. Czasami warto poradzić się obcych ludzi,nawet na forum,bowiem mogą otworzyć oczy na pewne sprawy i podzielic się swoim doświadczeniem.

Gość wombat...
Una Wiem,że to najprostsze rozwiazanie. Ale z drugiej strony,gdzie ja znajde prawiczków w swoim wieku? Teraz gównażeria z gimnazjum ma niezły przebieg.

Gość
Prawiczek i kropka stały bywalec tego forum? Paru innych zresztą też tu jest...

Gość *SAGGG*
Trudno powiedzieć.

Gość hg
Una, właśnie on nie pomyślał, że może mi być przykro no widzisz ale pomyslał za to o niej ,ze jej moze byc przykro Czyje" przykro" była dla niego wazniejsze???JEj!niestety ty sie wtedy mało liczyłas i nie mow mi ze to jest normalne Skoro nie wiedział, że może mi być przykro to przecież nie wybierał czyje "przykro" jest ważniejsze. On n ie kleił się wtedy do niej, po prostu siedział "grzecznie" obok mnie. Byli tam jeszcze inni goście. Dopiero jak wyszliśmy to zapytałam czemu mnie nie przytulił jak tam byliśmy, czemu nie pocałował. On powiedział, żeby jej się przykro nie zrobiło. Nie chciał, żeby pomyślała, że to specjalnie przed nią. Czuł się źle,że skrzywdził ją, ale serce nie sługa, jeśli miłości już nie ma to nie ma się co męczyć ze sobą.

Gość una
gdyby jej nie kochał to nie martwiłby sie o jej "przykro'

Gość waterflow
Ale się fajnie nakręcacie dziewczyny :-D

O matko co za bzdury.... Przeciez to bylo zanim on poznal ciebie, nie wiedzial o twoim istnieniu.to co sie naprwde liczy to to, jak te kobiety traktowal, czy je szanowal czy uzywal jako zywych-dmuachnych lal. mezczyzni powninni miec wiecej kobiet zeby miec porownanie- uwierz mi posluchaj rady starej ciotki Karoliny