Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Kasia ***

Żywienie 7mio miesiecięcznego dziecka na piersi

Polecane posty

Gość Mama Kasia ***

Witam wszystkie mamy te które karmią piersią i nie tylko:) Ja karmie moją córkę piersią i uczę cały czas nowości. Chciałam zapytać się was jak wygląda u was żywienie dziecka. Czy macie stałe godziny karmienia? Czym karmicie i w jakich ilościach? Co ciekawego dajecie swoim dzieciom? Czy są to same papki czy coś jeszcze? Moja próbowała już różne papki warzywne i owocowe ze słoiczków i marchewkę z ryżem, gotowałam jej sama owoce i przecierałam, jadła kaszki, sinlaca, dostawała skórkę od chleba ale tego raczej jedzeniem nazwać nie można;) I daje jej czasami kabanosa ale to też tak trochę go possa i zabiera. Ostatnio daje żółtko jajka kurzego. Zaczęła już jeść zupko papki z mięskiem. Je tego bardzo mało, tylko tak próbuje bo więcej nie chce, poza tym ciągle jest na piersi, nie dopajam. Dostała parę razy soczek czy herbatkę ale większość znalazła się na niej niż w niej:P Napiszcie mi proszę drogie mamy jak wygląda u was karmienie

Gość Mama Kasia ***
Podnoszę:)

Gość dfghj
Moja córcia ma 8 miesięcy. Opróćz cyca dostaje jeszce kaszki Bobovita, kleik ryżowy lub kukurydziany do ściągniętego mojego mleka, deserki, obiadki ze słoiczka oraz te gotowane przeze mnie.