Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre było

Oglądaliście wczoraj moment prawdy?

Polecane posty

Gość dobre było

Zwłaszcza jak ta kobieta mówiła o swoim życiu, a facet udawał, że go to nie rusza.

dziwne to jak ludzie się potrafią zaszmacić dla pieniędzy...

Gość ale wiesz ze to bzdura jest
tylko zobaczyłam zapowiedź tego programu i ... podziękowałam oglądając to zniżacie się do poziomu tego programu i sprawiacieże będzie trwał na antenie, bo jest popularny

Gość wwwww
A co mial się popłakać? zresztą widać było, że to tyran rodziny. Gdyby był normalnym czlowiekiek to wcisnal by przycisku przy pytaniu czy bil zone. Odpowiedzi udzielil sam. Gdyby byl niewinny zona powiedzialaby, ze nie uderzyl i czego tu sie wstydzic. A, ze wcisnal to oznacza tylko jedno. Nie dziwie sie, ze ona nie czula w nim oparcia, ze czula ze ja nie docenia i czuje sie jak w klatce. Tylko szkoda mi jej, bo nie potrafi od niego odejsc...

kompletne dno, jak mozna isc i robic z siebie takiego idiote przy tylu ludziach za jakies marne pieniadze ktorych i tak sie zapewne nie wygra. a zycie zrujnowane. i po co to?

Gość Chajzer to by zarobił
nawet na własnym gównie mi wystarczyło kilka minut pierwszego odcinka, by podziękować i przełączyć kanał... dla forsy pieprzyć takie farmazony na wizfi... obrzydliwe

mi szkoda tych ludzi, gdyby jeszcze grali o 250 tyś tzn do końca to już jakaś kasa jest ale jak ktoś kończy gre na 15 tys ?? po cholere za takie marne grosze prać swoje brudy.

Gość dojrzała panna
też oglądałam no no myślę że po programie była wielka awantura facetowi pewnie poszło w pięty ...a jak zrobili niby przerwę jak się tłumaczył tej koleżance że tak wszystkie kobiety mają że narzekają nie wiedział co ze sobą zrobić ja myślę że babka tak jak mówiła nie przyszła tam dla kasy a żeby ustawić męża ja osobiście nigdy bym się na coś takiego nie zdecydowała ...każdy ma jakieś swoje tajemnice i niech one pozostaną tajemnicami a nie żeby połowa Polski wiedziała czy mam fantzaje erotyczne czy ich nie mam :)

Gość wwwww
Ludzie są tak zdesperowani potrzebą pieniędzy, ze nie wazne czy ich malzenstwo sie rozpadnie, bo maz czy zona dowiedza sie o czyms. Wazne sa pieniadze. A dla mnie to zalosne.

a maz tej kobitki co wczoraj brała udział to widac ze taki zwyczajny dupek, sam o sobie dał świadectwo, biedna ta jego żona

Gość dojrzała panna
pytania są zadawane w taki sposób że nawet jeśli nie do końca odnosi się to do naszego związku muszą odpowiedzieć tak lub nie a wtedy nigdy nie wiesz jak zareaguje druga strona np w jakimś z programów padło pytanie :...czy uważasz że każda kobieta powinna mieć chociaż raz kochanka ?....pytana odpowiedziała że tak a wcale nie musiało odnosić się to ze ona chce go mieć ...mąż miał minę nie tęgą

Gość hg
Czy to aby dla pieniędzy? Kto dla paru zł rujnuje sobie życie, małżeństwo? Jak dla mnie to czysta gra, to widać od razu że wszystko wyreżyserowane.

Gość dojrzała panna
nie wiem czy wszystko da się tak do końca wyreżyserować ?.....w każdym razie mnie by tam nie zaciągnęli za żadne pieniądze swoje problemy staram sie rozwiązywać sama

Gość dghnmhjmjrym
dojrzała panna--> znajomej szefowa dostała to pytanie. ale oni są naprawde udanym małzeństwem, bez cienia tajemnic

Gość hg
Dojrzała panna, chodzi mi o to, że to wszystko gra, skąd wiadomo, że ten wariograf pokazuje właśnie tak jak mówią? Ja w to nie wierzę, znają wcześniej pytania i robią szoł, żeby ludzie oglądali. A ta przerwa wczoraj? żałosne:O

Gość Czy swoja najwieksza fantazje
Seksualna spelniles ze swoja partnerka? Odpowiedzial .TAK. A CO MOGL ODPOWIEDZIEC? przeciez albo z parenerka albo partnerm. niekoniecznie z ta co jest z nia teraz.. . .