Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DENI

pomoc - informatyk

Polecane posty

czy ten laptop jest dobry proszę o pomoc Procesor Pentium4 2.4Ghz ORYGINALNY WindowsXP Prof. polska wersja Matryca 15 cali (1024x768px) Dysk twardy 40 GB Track Point 4x USB Pamięć 512MB DDR Napęd Combo TEAC DW 224E (CD/DVD zapis,odczyt) karta sieciowa karta dzwiekowa modem stacja dyskietek PCMCIA port PS/2 (mysz,klawiatura) port LPT (drukarka) bateria sprawna - trzyma 2 godziny. zasilacz Z laptopem dodatkowo otrzymasz: - plytke RECOVERY CD (2 kopie) z windowsem - firmowa myszkę A4tech. - zainstalowany program antywirusowy z licencją ważną do 2010 - zainstalowane oprogramowanie do zarządzania konfiguracja kart sieciowych (IBM Access Connections) - zainstalowane profesjonalne oprogramowanie do tworzenia i zarządzania kopiami zapasowymi (IBM Resuce and Recovery)

Gość poszukujaca_25
a to nowy czy uzywany....? jakis taki sredni...

Gość lalalalalalalalalalalala
do czego ma Ci służyć ten laptop??

Gość ja bym powiedział
raczej marny

Gość annanika
kiepski, ale do kafeteriowania i wysyłania maili chyba wystarczy...

Gość RudaHera
Wydaje mi się, że dobrze będzie, jeśli wymienisz komputer. Na moje oko, to co masz tam w środku jest trochę już przestarzałe. Naprawdę, nie ma sensu trzymać tego dłużej. Poszukaj sobie czegoś atrakcyjniejszego.

Gość LoBoToMiA
Do internetu, filmow i kurnika wystarczy ;) Wymieniac tylko dla tego ze nie jest super wypas, to jak kupowanie samochodu zeby w niedziele do kosciola pojechac :D