Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sobie

czy wiarygodny jest wtedy wynik testu??

Polecane posty

Gość a ja sobie

czy moze tak byc ze w czasie brania tabletek anty i w tej przerwie kiedy wystepuje krwawienie z odstawienia (ktore mialam i w tym czasie zrobilam test) zrobilam test i wyszla jedna kreseczka ktora zrobila sie bardzo wyrazna i bardzo szybka i pomimo tego ze mam duzo objawow wskazujacych na ciaze moze byc tak ze jednak test byl wiarygodny i w ciazy nie jestem? jesli tak to czemu moga towarzyszyc te objawy? czy test sie jednak pomylil?

Gość a ja sobie
prosze niech mi ktos odpowie.......

a ty dobrze się czujesz??? od kiedy jedna kreska w teście potwierdza jej ciąże????!!!!!! dziewczyno tzn że wynik był negatywny i nie ma żadnej ciązy!!!!!!!!! po cholere bierzesz tabletki??? chyba po to żeby się zabezpieczyć prawda??? weż poczytaj o antykoncepcji a nie zadajesz takie pytania...

Gość a ja sobie
wiem ze jedna kreska oznacza brak ciazy, ale zastanawiaja mnie te dziwne objawy,

bierzesz tabletki bierzez to czym się martwisz??? nie rozumie ciebie... objawy może sama sobie wmawiasz... nie ma zadnej ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

posluchaj organizm roznie reaguje na tabletki raz sie dobrze czujesz raz zle jak bierzesz regularnie to wciazy nie jestes, sama sie nakrecasz i sobie wmawiasz

Gość a ja sobie
to bylo moje pierwsze tabletki po 2 miesiecznej przerwie dlatego sie boje a pare dni przed pierwsza tabletka pekla nam gumka dlatego moje pytania, a objawow sobie nie wmawiam nie jetsem jakas glupi malolata zeby takie rzeczy robic

Gość a ja sobie
a co do brania regularnie to niestety czasami zdarzalo sie ominiecie do 6 godz, choc to tylko ze dwa razy tak to tylko jakies 2........ ja juz sama nie wiem co o tym myslec

gdzieś czytałam tutaj na forum że przy braniu tabletek anty nie masz owulacji a zeby zjść w ciąze musisz ja mieć a wiec nie masz co sie bac naprawde. albo idz do lekarza dla swietgo spokoju to najlepszy pomysl.

Gość a ja sobie
no ale tak jak juz napisalam wczesniej pare dni przed 1 anty pekla nam gumka, a w czasie tej 2 miesiecznej przerwy stosowalismy stosunek przerywany czesto....... a do gina pojde tylko u mnie niestety dlugo sie czeka na wizyte......

Gość a ja sobie
pewnie masz racje, to wszystko przez te objawy, nie wiem czy to moga bys skutki uboczne anty czy co........

mozliwe ze to przez tabletki skoncz to opakowanie i idz do lekarza po inne, kazy ma inny organizm i inaczej reaguje na dane tabletki

Gość a ja sobie
wczesniej bralam yasminelle istrasznie bolala mnie po nich glowa i lekarz bartdzo sie zdziwil bo to sa w sumie najlepsze tabsy , teraz biore rivegidon niebieski, wiec juz sama nie wiem,,,,,, mam wrazenie ze moj organizm nie bedzie tolerowal zadnych tabsow

no to plastry niech ci przepisze. moja kolezanka jest bardzo zadowolona chociaz nie musisz o nich pamietac dzien w dzien

Gość a ja sobie
mam niestety uczulenie nas plastry, wytrzymalam tylko miesiac z musu zeby cyklu nie rozlegulowac........ dziwne prawda? ;(

to niestety prezerwatywy.... musisz isc z tym do lekarza najlepiej prywatnie i powiedziec jemu o wszystkim

Gość a ja sobie
jak na razie to nie chce tak ciagle wszystkiego zmieniac, wiem ze organizm na pszyswojenie tabsow potrzebuje czsem nawet tych zalecanych 3 miechow wiec mam nadzieje ze jak to przetrzymam to bedzie juz ok