Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujek wiesiek

Dlaczego moja kobieta nie cieszy sie z prezentów, które jej kupuję?

Polecane posty

Gość wujek wiesiek

Czasem chce sprawić mojej dziewczynie przyjemnośc i kupie jej jakis drobiazg - kwiatki, jakieś kolczyki niedrogie, czasem koraliki, branzoletkeno takie pierdoły drobnostki :) Wiem, że nie lubi drogich prezentów, ja też nie zarabiam majątku, więc czasem choc takimi drobiazgami chce jej uprzyjemnic :) Zawsze jak jej daje taki prezencik, to ona bierze, mówi dziekuje odkłada i nic wiecej nie mowi, nie przytuli, nie pocałuje, nie podziekuje tak goręcej, z buziakiem :o Zawsze bierze kwiatka, prezencik odkłada i tyle, zero reakcji :o I nie chodzi o to ze jej sie nie podoba, bo sama kupuje sobie podobną bizuterie. O co moze chodzic? :(

Gość pati215
moze ma kogos na boku kto kupuje jej jakies drogie prezenty.... nie mam pojecia...

Gość ofermm a
jak na mój gust to chodzi o faceta. jak facet się kobiecie podoba to będzie się cieszyć z patyczka po lodach. a jak nie to żadne kwiatki czy inne sratki nic nie dadzą. jedynym ratunkiem w takiej sytuacji jest diamentowa kolia czy naszyjnik z pereł.

Gość samantata
to dziwne j abym się cieszyła mój chłopak żadko mi kupuje prezenty a jak coś dostenę nawet głupiego kwiatka z ogródka czy czekoladki to jestem szczęśliwa bo to bardzo mile:) może za często to robisz i sie przyzwyczaiła

Gość filutek29
myslę, że jest zażenowana z powodu tych prezencików porozmawiaj z nią o tym

wujek wiesiek - ona ma cie i twoje prezenciki w dupie po prostu... moze ich nie byc tak samo jak i ciebie i nic sie nie stanie...

Następnym razem kup jej wędkę albo kołowrotek - jak lubisz łowić ryby hehe, albo coś innego ale takiego, co pasuje dla Ciebie. Sprawdź jej reakcję.

Gość dojrzała panna
a może z byt dużo w życiu miała i teraz nie cieszą jej jakieś tam duperele ...często tak jest że tacy ludzie co w młodości mieli dużo nie potrafią się cieszyć z drobnostek...a może za często ją obsypujesz tymi prezentami ? ....ja tam ciesze się nawet z jednego kwiatka jeśli jest podarowany szczerze

Gość Sami*w pomarańczach
Moze za często jej coś kupujesz?Jej reakcja rzeczywiście wskazuje na to ze ma Cie gdzieś....hm chyba że nie umie okazywać uczuć?

Gość fiolkinka
a może jest mało majętna i zawstydzasz ją tymi podarunkami

Gość fiolkinka
albo rzeczywiście jesteś jej wujkiem i w ten sposób wyraża swoją niechęć przed zbliżeniem ;)

Gość wujek wiesiek
Od 8 miesięcy mieszkamy razem, wiec to raczej nie chodzi o to, ze jej sie nie podobam :o

Gość hghgc
A moze to kiepska prowokacja i oceniam ja 0/10 :o

Gość Sami*w pomarańczach
Oj uzbieraj kasę na porządny prezent i jej kup. Jak nie zareaguje słowami''bierz mnie''...... to ją rzuć :classic_cool:

Gość pati215
to po prostu nie kupuj jej prezentow to bedzie problem z glowy:)

Gość wujek wiesiek
:o

Gość zagubiona86
ja bym sie cieszyla jak by facet czasem dawal mi jakis dorbiazg.to takie mile i szarmanckie;)malo takich chłopów w dzisiejszych czasach;)

Kurcze... no to pewnie te prezenciki z tytułu uroczystych obchodów kolejnej miesięcznicy, pierwszego pocałunku, pierwszego pierdnięcia...

Gość wujek wiesiek
żadne rocznice, zwykłe drobiazgi bez okazji :o Gdyby chodziło o cene prezentu, to na kwiaty reagowała by lepiej, a nawet kwiaty olewa :o

Proste - jesli olewa prezenty, daje Ci do zrozumienia, że Ciebie też olewa.

Gość wujek wiesiek
wszystko innne jest okej, uklada sie miedzy nami, tak sądze :o

Gość ojeje jaki problem
może po prostu jej nie stać na kupowanie Tobie prezentów i czuje, ze musi się zrewanżować, wtedy taki prezent mało cieszy

A może po prostu wolałaby zamiast prezentów żebyś Ty ją np. częściej przytulał sam z siebie. Najlepiej po prostu z nią pogadaj i powiedzcie sobie nawzajem, jaki sposób okazywania miłości najbardziej każdemu z was odpowiada. Bo może dla niej ważniejsze niż prezenty jest coś zupełnie innego.

Gość moje zdanie w tym temacie
Wcale nie musi być tak jak myslisz!!!! Może się cieszy tylko nie umie tego okazać!!!! Taki moze ma charakter!!! A ogolnie to jak u niej z okazywaniem uczuć???