Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę sie przemóc

Nie mogę się przemóc

Polecane posty

Po wielu problemach z mężem postanowiłam dać sobie i jemu szansę jeszcze raz. Codziennie w pracy i nie tylko tłumaczę sobie że będę dla niego miła, że spróbuję porozmawiać itd. Ale jak wracam do domu odchodzi mnie entuzjazm. Zaznaczam że to on był przyczyną problemów a raczej jego skłonności do alkoholu.Mamy dzieci i teraz faktycznie nie pije dłuższy czas-jednak ja boję się tam gdzieś w środku i pomomo tylu wyrządzonych mi krzywd nie mogę się przekonać.Wiem że nic na siłę. Może ktoś tak miał i wie jak posklejać to wszystko do kupy i zacząć wspólne życie odnowa?

ma ktoś jakąś pocieszkę dla mnie?

Do wszystkiego potrzeba czasu, tego nie przeskoczysz. I jeszcze jedno On tez musi chcieć i się starać, moze nawet więcej od Ciebie.

Gość mea22
wiesz zalezy jakie krzywdy ci twoj maz wyrzadzil. jezeli podniosl na ciebie reke 2 razy to juz o jeden raz za duzo. jezeli mieliscie inne problemy to jestes dzielna i musisz go kochac, ze chcesz dac mu szanse. jak napisalas nic na sile. takie postepowanie powinno byc u was obojga. jak naprawiac sytuacje to w tandemie. nie tylko ty ktora starasz sie zaleczyc rany i ciagnac to wszystko na swoich plecach. wczesniej czy pozniej sie wypalisz.

Gość Jeżeli postanowiliście
że spróbujecie jeszcze raz ... to dla dobra rodziny trzeba spróbowac ... takie jest moje zdanie Jeżeli maż nie pije czyli zależy mu na rodzinie, zależy mu na tobie i dzieciach więc powinnaś to docenić i jak zależy tobie również na mężu i dzieciach musicie się starać, bardzo, bardzo starac żeby było dobrze ... Jeżeli jednak mąż zacznie znowu pić to albo możesz się z nim rozstać, albo zwrócic o pomoc do specjalistów tzn. na terapię rodzinną ...