Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaroooooo234442

kiedy zobaczyłem jej tyłek z celluitem to mi opadł!

Polecane posty

Gość jaroooooo234442

to miał byc nasz piersze wspólne pieszczoty ale kiedy zobaczyłem jej kalafior to mi opadł! dziewczyna skapowała o co chodzi i beczała jak wariatka. nie byłem przygotowany na takie cos. laska ładna, szczupla, cycki duze fajne tylko ten tyłek....szkoda. chyba jestem u niej spalony... dziewczyny wezcie sie za siebie i zrobcie cos z tymi dupami, nie wiem jak mozna doprowadzic do takiego stanu.

musisz sie czesciej do tyłkoów przyklejac ;) bos typowy dupek :classic_cool:🖐️

Gość anette1234
a miało choiaż co opaść? raczej wątpię:-)

Gość pomidor llllll
facet.... wez sie ogarnij.... jestes spalony u niej:-/ bylo cociaz udawac ze jest ok

Gość aslkdjk qsjdhajkdh
to pokaz jak takas mudnra

Gość łoooooo łooooooo
daj spokój opadają wam, bo pada deszcz, bo świci słońce, bo Marian ma lepsze auto, a Feliks projek opracował genialniejszy... opada wam przy kobietach pięknych, opada przy mądrych, opada, gdy spodziewacie się odwiedzin matki i gdy czeka was wizyta u dentysty... frustracie, teraz to już tylko ci współczuję, będzie jeszcze marniej kobitka poradzi sobie z celulitem, ale ty z tym opadającym będziesz miał ciężko

Gość hghgc
0/10 :0

Gość hghgc
:o

Gość jaroooooo234442
trudno trafić na dziewczynę która ma tyłek jak laski z okładek. ale większosc jest do zaakceptowania. ale takiego czegos co ta dziewczyna miała to nie widziałem. jak stała to miała normalnie góry i doliny na tyłku. zaden z was nie doznał nigdy takiego zawodu?

Gość jaroooooo234442
v33 musisz być z tyłu deska, z przodu deska...hahaha wspołczuję.

Gość alksfjnwdbfy
pogadaj sobie o tym z Jarkiem 84 - on ma podobne problemy. NIe potrafi stanąć na wyskości zdania. v33- nie musisz obrazać kobiet, które w przyciwieństwie do Ciebie mają się czym pochwalić.

a gdzie obraziłam kobiety?:O uwazam ze jak facet patrzy na celluli i na podstawie tego wybiera sobie kobiete to dupek

Gość jaroooooo234442
tralala- to twoja? czy znalazłaś w necie?> zrob sobie zdjęcie jak stoisz z napiętą dupą, a nie jak lezysz. wtedy ocenię.

Gość alksfjnwdbfy
w stopce kochaneczko ;p

alksfjnwdbfy w stopce kochaneczko ;p :D:D:D kogoś zabolało ze twarzy nie widac?:D:D:D echh ci intelygentni inaczej:classic_cool:

Gość jaroooooo234442
nie ma tu zandych facetów?

Gość asieeeeeeeeeeeczka
nie ze nie widać, tylko ze trudniej zapamietac. sick! wszyscy wiedzą o co chodzi. wiec nie rób z ludzi idiotów.

no dobra asieczka bardzo sie ciesze ze nie mam wielkich zderzaków i nie na temat piszesz :)🖐️

Gość KKKOOKOLI
UTNIJ SOBIE FIUTA I WYMOCZ W BUDAPRENIE A POTEM WSADŻ JEJ DO CIPY!!! CELULIT ZNIKA JAK RĘKĄ ODJOŁ!!!!!!!!;)

Gość kadarka 1l
mam 57 lat i nie mam ani celluitu ani rozstepow. ogladalysmy sie w pracy / kolezanki/ bo zadna nie chciala w to uwieyc. oczywiscie skora nie jest taka sprezysta jak u 20latki ale kalafiora nie mam. moj facet juz dawno mi o tym mowil ale nie chcialam w to wierzyc. czyli wiek nie ma tu nic wspolnego.

Gość aaasieeeeeeeczka
v33 ty wcale ich nie masz....i tu nie chodzi zeby miec cycki po kolana. ;p w tym twoj problem. jesteś bezcyckiem. a tej dziewczynie współczuję. Nie pomyślales, ze jako nastolatka mogała miec problemy z hormonami? Sama tak miałam ;] Wykryto u mnie guza jajnika- usunieto go razem z jajowodem. Od tej pory musiałam brać hormony- nic przyjemnego, które w dodatku ine działaly tak jak powinny. Efekt? Jestem szczupła i mam cellulit na tyłku. I co? I zyję, Nie mówię, ze mi to nie przeszkadza- ćwiczę, masuję, cellulit powoli, z uporem znika- ale to zawsze coś. Dodam, ze mam 20 lat. na szczęście znalazłam chłopaka, który nie mysli tylko pytongem. dziękuję za uwagę

Gość czarny kotekPP
2/10

Gość koniokrattt
na szczęście faceci tego nie mają. też myślę ze jarek 84 mysli tak samo. Dlatego uwazam, ze jestesmy dla siebie stworzeni.

Gość kakaowe oczko kakakaka
z pewnoscią prowokejszyn, co nie oznacza ze laski borykają si ę z takim problemem.