Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudda

Jak mu pomóc?

Polecane posty

Gość rudda

Mój najlepszy przyjaciel ma teraz problemy i taki smutny chodzi a dla mnie przy tym potrafi być taki miły i dobry I tak jest mi go żal, chcialabym mu jakoś pomóc, tyle że tych jego problemów nie da sie już rozwiązac, trzeba sie po nicgh raczej pozbierac Jak mam sie zachować żeby czuł ze z nim jestem a jednoczesnie nie przesadzić?

Gość dylemat.........
po prostu badz przy nim i tyle :)

Gość rudda
jestem cały czas, tym barddziej ze widze jak on mnie potrzebuje codziennie sie pytam jak sie czuje jak sobie radzi i taka mam ochotę go wtedy przytulić..

Gość rudda
wichłacz spadaj

Gość rudda
spadaj buraku Mi sie chce płakać a faceci to tylko o jednym....dobrze ze nie wszyscy

Gość zuzkaaaaa
Masz dobre serducho.Kochana robisz wszystko,żeby było dobrze.Wystarczy ,że jesteś przy nim,że rozmawiasz z nim.serdecznie pozdrawiam

Gość rudda
zuzkaa dzięki za miłe słowo Dla niego łatwo mi być dobra to takie naturalne, bo on tez jest dla mnie kochany mimo że kolega to tyle dobroci i ciepła od niego dostałam... i nie o to chodzi zebym chciała sie teraz odwdzięczyc, chce zrobić coś dla niego bezinteresownie

Gość na dzieci zastare
pytając się go codziennie o to jak się czuje przesadzasz!

Gość rudda
No to widząc sie z nim(a widuje sie codziennie) mam nawet nie zapytac? To doradź mi co mam zrobić bo własnie tego oczekuję

Gość ss=ss
staraj się jego myśli odciągnąc od tego z czym ma się pogodzic.Nie pytaj nie wnikaj.Pograj z nim w karty,obejrzyj z nim film...Poprostu bądź.Jeśli będzie chciał sam o tym rozmawiac to ok a jak nie to nie.

Gość LZA
gadaj z nim o wszystkim ale nie o problemach spraw zeby zapoinal co jest zle niech sie usmiecha :)zabierz go na spacer okaz mu zainteresowanie nie tylko z tego powodu ze ma problem

Gość LZA
nie pytaj jak sie czuje skoro znasz odpowiedz, gadaj mu o swoim samopoczuciu niech mysli tez o innych zeby zajac jego czas i zmienic tok myslenia,niech zwroci uwage na kogos innego i inne problemy

Gość rudda
ale to widac od razu po nim ze przygnębiony jest, taki smutny chodzi i tak na mnie patrzy, a czasem sam zaczyna temat, Myślę ze potrzebuje mojej bliskości i a ja chce zeby wiedział ze może mi powiedziec wszystko a ja zrozumiem, przytulę, tylko ze to chyba za malo To facet a im cięzko sie otworzyć tak na maxa nawet gdy wie ze może mieć do mnie stuprocentowe zaufanie... Z drugiej strony nie chce stwarzać sytuacji takixch żeby sie rozklejał a ja go bedę pocieszac bo to nigdy sie nie skończy macie rację ss=ss i LZA powinnam jakoś inaczej go od tego odciągnąc tylko że na spacer on ciagle nie ma cZasu bo jest bardzo zabiegany a na rozrywki typygry chyba za wczesnie..

Gość sprzedaj go
teraz jest okazja bo jest bezbronny LD

Gość rudda
LZA ale to moze egoistycznie wygladac z mojej strony ze ja mu wyjeżdżam ze swoimi problemami w takiej chwili, których tak naprawde nie mam

Gość rudda
własnie dlatego ze jest bezbronny wzbudza we mnie opiekuńcze uczucia Chciałabym go przytulić, oczywiscie bez pdtekstów

Gość rudda