Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weider

trenowal ktos aerobiczna 6 weidera??

Polecane posty

Gość weider

ja wlasnie jestem przy 4 dniu :) daje jakies efekty?

Gość kropkowama muchomorzyca
dają bolący kręgosłup,ale efekt tez jest

Gość klara....
ja dotrwałam do 12ego dnia niestety przerwałam - chyba przez lenistwo efektów za bardzo nie widziałąm (tzn walczylam żeby zmniejszyć brzuszek) ale czułam że mam silniejsze mięśnie brzucha - mogłam więcej cwiczyć praktycznie przy takim samym wysiłku

Gość liposucition
Tak, robilam te cwiczenia ale wytrzymalam tylko 6 dni. Bardzo mnie meczyly te cwiczenia psychgicznie, nie dawalam rady psychicznie, az glowa mnie po nich bolala. Moja kuzynka robila te cwiczenia chyba 26 dni i jej brzuch ladnie sie wyrzezbil.

Gość weider
oj to dobrze :) ja sadze, ze 42 dni nie wystarcza dla mnie zebym miala super plaski brzuszek ale zawsze moge robic dluzej :)

Gość fffffffffffffffffvnjdkkkkkkkkk
trenował. Fajne mi się mięśnie wyrobiły, ale przy 22 dniu odpuściłam. Nudne to jak cholera. Nie lubię monotonnych ćwiczeń:o

Gość fffffffffffffffffvnjdkkkkkkkkk
eeee, nie przy 22 dniu, tylko chciałam napisać przy 22 powtórzeniach. Nie wiem który to dzień był:)

Gość foka b20
wytrwałam trzy tygodnie, lekkie efekty były, potem strzelił mi kręgosłup i mi się odechciało. a poza tym, strasznie to męczące, a efekt krótkotrwały.

Gość powerlifting.pl
DAJCIE SOBIE SPOKUJ KTOS WAM LUDZIE SCIEME WALI Z TYMI CWICZENIAMI DAJECIE SIE NABIERAC NA GLUPOTY I REKLAMY TAKICH BZDUR W TV I JAKIS NEDZNYCH MAGAZYNACH CHCESIE SIE PODOBAC CHCECIE BYC ZGRABNE ZAL MI WAS ZAPRASZAM NA POWERLIFTING.PL LUB PAWEL PRACOWNIK .PL TAM ZNAJDZIECIE TRENINGI

Gość weider
22 powtorzenie czyli gdzies 35 dzien :) no nic biore sie za cwiczonka, bo chce wytrwac do konca :)

Gość powerlifting.pl
W YOUTOBE WPISAC NAIM SULEIMANOGLU TO ZOBACZYCIE POPRAWNE CWICZENIA NA KOBIECE CZESCI TJ. POSLADKI I UDA POZDRO DLA WAS

Gość powerlifting.pl
WEIDEROWSKA 6 TO NIE JEST TRENING AEROBOWY TO JEST JEDEN Z TRENINGOW KULTURYSTYCZNYCH ZNISZCZYL ON TRENING SILOWY W STANACH CIEKAWE DLACZEGO W KAFETERII WSZYSTKIE KOBIETY NIE MAJA ZDANIA PODDAJA SIE JAKIMS TEPYM RZUCONYM WATKOM PRZEZ KOGOS KTO NAWET NIE MA PAPIEROW Z DZIEDZINY O KTOREJ PISZECIE

kurwa 6 weidera jest na brzuch to co kazesz dziewczynie tylek czy uda cwiczyc? no ja zrobilam calosc ale kregoslup do tej pory jest uszkodzony

Gość powerlifting.pl
NAWET NIE WIESZ O CZYM PISZESZ NIE MASZ PAPIEROW W TEJ DZIEDZINIE NIE MASZ NAWET 1 ZNAJOMEJ KTORA SKONCZYLA AWF I POWIEDZIALA BY CI ZE JESTES NA TYLE TEPA I BEZ WLASNEGO ZDANIA ZE SLUCHASZ PLOTEK OD KOLEZANEK KTORE SA TAKIE SAME JAK TY JAK CHCESZ MIEC PLASKI BRZUCH TO SOBIE ROB BRZUSZKI NA SKOSNEJ LAWCE ZROBISZ ICH DUZO BRZUCH SIE WYRZEZBI CHCESZ WZMOCNIC SPALANIE TLUSZCZU ZROB WBIEG NA 7 PIETRO I WTEDY ZROB BRZUSZKI SPALANIE TLUSZCZU BEDZIE SZYBSZE TEN ARTYKUL BYL AKURAT W KSIAZCE KULTURYSTYKA I CWICZENIA SILOWE STEFANA MIZIELINSKIEGO 1984 ROK POZDRO DLA DZIEWCZYN KTORE CHCA DOBRZE WYGLADAC ALE NIE WIEDZA JAK

pałuj sie bo brzuszki akurat malo co sie roznia od brzuszkow wiec nie wierze ze takie pierdoly pisza.i owszem zalecil to jakis trener czy instruktor na stronce.

Gość powerlifting.pl
NIE WIEM DLACZEGO TWOJ KREGOSLUP JEST USZKODZONY , MOZE NIE JEST MOZE TO JEST MIESIEN KTORY JEST NACIAGNIETY A MOZE WIEZADLO A MOZE PRZYCZEPY W PLECACH TAK TO JEST JAK DZIEWCZYNY Z KAFETERII ZABIERAJA SIE ZA CWICZENIA O KTORYCH NIE MAJA POJECIA SZKODZA SOBIE I NAJGORSZE JEST TO ZE NIE MAJA KOGOS KTO BY I M SENSOWNIE DORADZIL TYLKO SZKODZA SOBIE ZNAM WIELU INSTRUKTOROW Z FITNESS CLUBOW I TEZ ZA WASZA KASE ZLE WAM DORADZAJA

to czego sie dziwisz ze to cwiczymy skoro tak nad doradzaja? a to nie miesnie bo niestety juz 2 miesiace minely odkad skonczylam 6w a najzwyczajniej w swiecie cos z dyskiem sie stalo i uciska mi nerw

Gość powerlifting.pl
KROPKOWANA MUCHOMORZYCA NIE JEST DZIEWCZYNA Z KLASA BO RZADNA DZIEWCZYNA Z KLASA NIE JEST TAKA CHAMSKA I TEPA BY ROZMAWIAC O CWICZENIACH KTORE SA WAZNE NA KAFETERII POZDRO DLA DZIEWCZYN KTORE WIERZA BZDURA Z NETA I INNI NABIJAJA JE W BUTELKE NO BO SKAD ONE MAJA WIEDZIEC JAK CWICZYC PEWNIE ICH CHLOPCY NIGDY NIC NIE TRENOWALI I NIE JEZDZILI NA ZAWODY TO BY IM CHOCIAZ PODCZAS SEXU POWIEDZIELI JAK SIE CWICZY POZDRO

Gość powerlifting.pl
BRAWO JESTES NIEZLA TO ZE PISZESZ ZE UCISKA NA NERW TO SWIADCZY JUZ O ROZSADKU JA DO CIEBIE NIC NIE MAM PO PROSTU LUDZIE KTORZY NIC NIE OSIAGNELI W DZIEDZINIE SPORTU DORADZAJA DZIEWCZYNOM KTORE SOBIE POZNIEJ SZKODZA A Z TYMI PLECAMI TO NA PRZESWIETLENIE I DO ORTOPEDY ZRESZTA RADIOLOG TO OPISZE I BEDZIE WIADOMO CO JEST Z TYMI PLECAMI NIECH SIE SZYBKO LECZA

hej powerlifting jesli juz tutaj jestes i cos wiesz na ten temat poradz kolezance, jak cwiczyc brzuch kiedy wlasnie ma sie problemy z kregoslupem, i ani brzyszki tradycyjne, ani cwiczenia na pilce nic nie mozna bo bola plecy :/ dodam ze chodzi mi o brzuch ktory zostal po ciazy...dawno temu;/

tepy kto tu jest nie bede mowic jak wyprowadzasz ludzi z rownowagi na dzien dobry krytykujac to sie nie dziw ze takimi tekstami ci odpowiadam. a na kafeterii napisalam bo ktos o to zapytal i mam kurwa proawo odpowiedziec skoro mialam z tym do czynienia.

Gość weider
no i 4 dzien zaliczony :) a Ty stad spadaj bo jesli ci sie cos nie podoba to nie musisz tu wchodzic. Kazdy cwiczy jak chce i tyle

Gość weider
i nie uadwaj znawcy bo po tym co piszesz od razu widac ze nim nie jestes

ja nie doradzalam nie powiedzialam RÓB tylko sie wypowiedzialam jak na mnie podzialalo i tyle. a do lekarza nie musisz mnie kierowac sama potrafie isc.

Gość taki jeden gosc co juz ma fosc
widac ze powerlifting to jakis pryszczaty nastolatek z kfd.pl czy sfd.pl, który nie dość że ćwiczy w domciu i nie ma wyników, to pewnie przeeeeczytał cały internet i jest teraz wg siebie najwiekszym znawcą tematu każdego. ale racje pewną ma, weidery to wam brzucha nie spalą, jak macie tłuszczyk na brzuszku, to lepiej pojsc na jakies aerobiki i inne takie głupoty, bo weidery wyrzezbia wam miesnie ale pod tłuszczem...

Gość powerlifting.pl
I DALEJ LUDZIE W TANY IDA PISZA ZE NIE MAM O TYM POJECIA ZAPRASZAM WIEC NA MOJA SILOWNIE DO MOJEGO MIASTA , DO GDYNI , STANIECIE ZE MNA TWARZA W TWARZ CIEKAWE CZY KTORYS TO POWTORZY BEDZIECIE MOGLI PODOTYKAC MEDALE I DYPLOMY Z ZAWODOW JUZ JUTRO MISTRZOSTWA POLSKI W WYCISKANIU LEZAC W MIETNIE NA POWERLIFTING.PL I POPATRZCIE ZNOW SIE MYLICIE MARIUSZ PUDZIANOWSKI NIE JEST REKORDZISTA W WYCISKANIU BO I TU BY DOSTAL WCIRY KAROL W 2006 W KAT DO 100 KG CISNAL 280 KG I ZNAOWU PAN JANEK NA POWITANIU LATA NA ZDJECIACH ZOBACZYCIE PRZEGRAL TAM MOZECIE ROWNIEZ ZOBACZYC MNIE NA ZDJECIACH BO W PRZECIWIENSTWIE DO WAS NIE BOJE SIE POKAZAC WLASNEJ TWARZY TO PA PA LESZCZE

Gość powerlifting.pl
RELACJA Z POWITANIA LATA SOPOT 2005 NA WSPANIALEJ STRONIE ATOMIC POWER WPISYWANEJ W GOOGLE BRAWA DLA TWARDZIELI Z KAFETERII BO JA JUZ SPADAM A WY DALEJ WYCISKAJCIE ALE P R Y S Z C Z E !!!!1

Gość chopieaaa
ale tu sie nikt nie myli :p bo nikt nie napisał że pudzianowski jest rekordzistą w wyciskaniu, skąd tę informację wziąłeś ? :D jeszce możesz napisać ile podnosisz ty i że sie mylimy ze podnosisz tylko 60 kg, bo to nieprawda, nie ? smieszny troche jestes :/ ale tak śmieszny raczej tak żałośnie...

Gość taki jeden gosc co juz ma fosc
sory ze bylem glupi a w domu mozna zrobic wiele cwiczen na przyklad pompki z kims na plecach albo przysiady z kims na barana ale te babki nigdy nie mialy faceta ktory z nimi by robil pompki

Gość ALBERT I MACIEK