Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ciebie umieram nie martw si

same julki natalki są.

Polecane posty

jeju to straszne ze co patrzę , co słyszę to julka i natalka, czy naprawde nie mogą mamusie dawac innych imion. Mi tez strasznie podoba się natalka ale niechce chyba kolejnej natalki- same natalki w koło. Zeby chociaz jakas agnieszka, martyna, czy nawet te zośki i antośki- to nie natalka i już. Co która urodzi to zaraz jest natalka.

no mam bo chciałabym tez miecnatalke ale mój rozum podpowiada bym sobie darowała w takim przypadku i wymysliła cos innego

Gość aaaabb
A mi sie wlasnie nie podobaja te popularne imiona karolina ania basia kasia martyna itd Mam sentyment do wiktori wiec moja corka bedzie meic na imie Wiktoria :) Poza tym podobaja mi sie nowe inne imiona ale nei typu zośka franciszka itd Raczej nowoczesne :)

Gość laskladjalskjdsad
A ja mam Marzenke :)

Gość maniaczka rusha
fajne sa te martnki i marzenki - ładnie brzmia i podobnie do siebie, malwina marcelina, marzena ,marlena, milena.

Gość a ja mam natalie
i nie spotkalam sie jeszcze z inna natalka, moja corcia ma 2 latka,a wokol nas sa julki i wiktorie,a poza tym to imie mi sie podobalo od zawsze i wiedzialam,ze tak bedzie miala na imie moje coreczka

Gość aaaabb
kazdy ma sentyment i warto go wykorzystac :)

U mnie to w ogóle chyba żadne imie się nie powtarza za bardzo. Czy to w rodzinie czy w znajomych. Jedynie na stronach konkursowych typu pampers zauważyłam Zosie i Julki biorą górę

Majek tez jest od cholery a i tak mnie to nie zniechęciło. Podoba mi się to imię i dlatego nazwałam tak swoją córcię :) Jeśli Tobie podoba się Natalka czy Julka to daj tak na imię, nie patrz się na statystyki.

Gość wolałabym dac na imie dziecku
imie Natalia chociażby to miala byc 10 Natalka w przedszkolu i szkole niz dac imie oryginalne i dziwaczne typu DZesika , Rozalia , Zoja czy tez Kornelia .

Gość maniaczka rusha
mi tez podoba się natalka- i nie wiem czy dac takie imie czy wymyslić cos podobnego typu emilia, milena, malwina. takie miękkie mnie interesuja ale zarazem proste.ta natalka naprawde jest kusząca i pomyslec ze przy obecnych trzydziestkach nie ma zadnej natalii- same asie, ole,anie, kasie, magdy, ewy, gosie , doroty, renaty i ewentualnie aldony, jole, agnieszki. Teraz żadna matka nie nazywa dziecka asią, jolą, czy ewą. zauwazyłyscie?

Gość mama w październiku
a u mnie jak będzie dziewczynka to będzie Alicja :)

Gość samoloty w głowie
będziesz wołała alicja czy ala? mi podoba sie alicja i chciałabym aby było alicją ale wiem ze niestety bedzie pewnie wtedy zawsze zwykłą Alą.

Ja chciałam Dominikę a jak urodziłam to jakoś nie wiem czemu Martynka. Teraz jak będę mieć 2 to chyba Liliana lub synek Marcin... Ale to może się zmienić nim będzie:)

Gość sdfg
Moja bratowa jest Alicja. Wołamy na nią Ala, Alusia, Alicja, Alunia...

Gość sdfg
Moja bratowa jest Alicja. Wołamy na nią Ala, Alusia, Alicja, Alunia...

fakt w moim towarzystwie tylko Natalki Julki i Zosie Ludzie pytali czemu takie imiona nie na czasie nadałam klonom? a w mojej ocenie Anna i Małgorzata to piękne imiona. No i komponują się nieźle z nazwiskiem dziewczynek.

Gość aaaabb
Różnie z tymi imionami :) Edytka to rzadkie imie roznei oceniane

catarinka71- gratuluje gustu... ja mam syna marcina i corke lilianne...

Asiu wiem bo kiedyś nawet pokazywałam Twoją stopkę mojemu bo u nas miał być Marcin i mój chciał od razu po córkę robić i mówił że Liliana będzie. A tu dziewczynka się urodziła... później jak zobaczyłam Twoją stopkę to się śmieliśmy:)

nigdy nie dam moim dzieciom na imie Alicja- bo to kochanka mojego ojca, niedosc ze rozbila nasza rodzine to zabronila kontaktu, Malwina- bo to ich wspolna corka i Piotr- bo to on i jest skonczonym dupkiem i pantoflarzem zawsze chcialam miec Marysie(na drugie Anna) po mojej ukochanej babci Mariannie, a zostala Emilia Anna, myslalam o Amelce, Malgosi-ale mieszkamy w Niemczech, Ola i mase innych jest mnostwo imion. to co ze sa same Natalki Julie itd ale kazda jest inna i wyjatkowa nie wazne czy oklepane

Gość ejwiojdioew3
Odpusc sobie ta natalke, jak tak samo chcialam miec kubusia, ale jak moj kuzyn nazwal tak syna to zrezygnowalam i dobrze bo kubusiow tez w pip. A coreczke mam Milene.

Gość aaaaaaaaaadfffff
a ja bede miala Kacpra :)

Gość bezkształtny kształt okręgu
a ja mam Aurelię i Adriannę.

Faktycznie ostatnio gdzie nie spojrzę to Julka, Natalka, Amelka lub Zosia. W szkole nauczycielki będą po nazwiskach szukać dzieci :P

Gość A ja mam Andżelinę Dżoli
:D 🌻