Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angel_eyes

fibromyalgia

Polecane posty

Podejrzewam u siebie ta nieszczesna chorobe i moje pytanie jest takie czy orientujecie sie kto w Polsce zajmuje sie jej leczeniem???

Gość A jakie są objawy
takiej choroby

Gość z Googli...
Co to jest fibromyalgia? SFM (syndrom fibromyalgii) jest schorzeniem tkanek podporowych i aparatu ruchowego z bólami i objawami zmęczenia mięśni, ... www

Gość jedna z rad
1. sauna sucha/mokra na przemian 2.pływanie w basenie 3. jazda na rowerze górskim "na ostrym trybie" minimum 0,5h ciągiem do max. spocenia się, po treningu prysznic hartujący, wg pewnych zasad 4.prawidłowe odżywianie 5. profilaktycznie magnez, koenzym Q10, wit. C 1000mg Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl 6. jeśli to nie pomoże to tyko lekarz i odpowiednie leczenie: Fibromyalgia. Leczenie fibromyalgii sokiem noni - opinie pacjentów. Sok Noni jest zalecany i stosowany przez autorytety medycyny z całego świata. Wpisz w Google fibromyalgia a dowiesz się więcej

Ja dużo czytałam o tej chorobie i dlatego podejrzewam ją u siebie,ale chciałabym skonsultować się ze specjalistą,który ma o tym schorzeniu pojęcie i doświadczenie i postawi konkretną dignozę,bo lekarze kompletnie bagatelizują sprawę.