Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liposucition

Grube uda- geny czy efekt zaniedbania?

Polecane posty

Gość liposucition

Jestem bardzo chuda u góry, natomiast uda mam masywne. Nie wyglada to dobrze przy szczuplych ramoinach i malym biuscie. U mnie w rodzinie, patrzac na moje ciotki to kazda ma grube uda. Mowi sie ze to u nas rodzinne. Zastanawiam sie, czy schudlabym cos w udach jakbym zaczela biegac? Czy jest mozliwe zeby z masywnych ud zrobic ladne chude nozki?

Gość Beatka ss.
Mam ten sam problem. Bardzo szczupła na górze i grube uda. Niestety ja jeszcze nie znalazlam na to sposobu. Narazie jestem 2 dzien na diecie i zobaczymy co z tego bedzie. Ktos kiedyś napisał, że na te grube uda dobry jest hula hop, ale jeszcze nie kupiłam. A masz tez celulitis???

Dziewczyny a tak zapytam ile macie w udach?? Ja też właśnie najbardziej chciałabym schudnąć w udach, yhh Już zaczęłam biegać, ale ostatnio pogoda mi nie pozwala wykonywać moich zamiarów.

Gość Energysynergy
Mam ten sam prolem ale wydaje mi sie ze to od genow jest uzaleznione i nigdy sie tego nie zmieni. Jak schudniecie to i cycki wam schudna, a jak macie male to schudna wam tak ze nic nie bedziecie mialy

Gość flamastry i kredki se kupie
jak to hula hop na uda??!!

Gość dexter jackson
grube uda sa sexy

Gość dexter jackson
tak to jest mozliwe ale wymaga takiego wysilku (cwiczen) ze nawet nie jestes w stanie pojac:) Na dodatek nie jednorazowego bo zeby utrzymac ten efekt bedziesz musiala zajebiscie intensywnie praktycxnie CODZIENNIE inaczej w ciagu 1 dnia (sic!) bedzie widoczny powrot tkanki tluszczowej do nie cwiczonych miejsc. Naprawde, kobiety maja w tych czesciach super nagromadzone receptory estrogenowe i kazdy posileczek kazdy chylomikron wedruje najpierw tam do tej tkanki tluszczowej

Gość uwarunkowane genetycznie
tyjesz tam gdzie masz tkankę tłuszczową.... niestety tylko odsetek kobiet ma tkankę tłuszczową w cyckach zamiast na udach.... podobno jedynym rozwiązaniem jest liposukcja ale po zabiegu nie ma gwarancji że jak utyjesz te miejsca nie staną się nierówne i gąbczaste (wiadomo że nie jest możliwe równe i precyzyjne usunięcie tkanki tłuszczowej na całym obszarze skóry) a więc nawet po zabiegu konieczny jest reżim: czyli dieta i ćwiczenia

Gość ja też mam grubachne
mam 57 koszmar

Gość ja też mam grubachne
niektórzy w pasie tyle mają a wy ile macie cm.........

Gość liposuction
ja mam 58 :/